Horia Păun şi-a aflat echipa federală Cătălin Tănase nu a adunat suficiente voturi pentru a face parte din Biroul Federal al baschetului românesc

Date:

Horia PăunSite-ul federaţiei de baschet a anunţat că Adunarea Generală a FRB a ales componenţa noului Birou Federal al Federaţiei Române de Baschet pentru următorii patru ani. în deschiderea şedinţei, la care au participat ca invitaţi ministrul TS, domnul Nicolae Bănicioiu, secretarul de stat TS, doamna Carmen Tocală, şi domnul Octavian Bellu, fosta mare glorie a baschetului autohton, domnul Mihai Nedeff a primit un premiu special din partea MTS pentru întreaga sa activitate, fiind aclamat la scenă deschisă de întreaga asistenţă. Totodată, la propunerea domnului Mircea Vulc, directorul CSU Sibiu, doamna Carmen Tocală a fost aleasă cu unanimitate de voturi în funcţia de preşedinte de onoare al FRB.
Horia Păun, noul preşedinte FRB
La şedinţa de alegeri, gazduită de Arena de Baschet, au participat 202 reprezentanţi cu drept de vot din partea structurilor afiliate la FRB, care au fost înregistraţi pe liste nominale la secretariat, astfel că şedinţa a fost declarată statutară de către secretarul general Dan Berceanu, fiind îndeplinit cvorumul, conform Statutului.
în urma votului exprimat, domnul Horia Păun a fost ales în funcţia de preşedinte al FRB. Comisia de numărare şi validare a voturilor, formată din patru persoane şi prezidată de domnul Petrică Munteanu, a anunţat următoarele, la votul pentru funcţia de preşedinte al FRB:
– au fost distribuite 202 buletine de vot şi au fost exprimate 202 voturi. Din acestea, 201 voturi au fost valabile iar un vot a fost anulat. Drept urmare, s-a înregistrat următorul rezultat: Brănişteanu Petre – 9 voturi pentru Netolitzchi Anton – 16 voturi pentru Păun Horia – 176 voturi pentru
Nu au existat obiecţii sau contestaţii faţă de aceste rezultate.
Alina Moanţă şi Virgil Stănescu, vicepreşedinţii FRB
Totodată, în urma votului exprimat, domnişoara Alina Moanţă şi domnul Virgil Stănescu au fost aleşi vicepreşedinţii FRB.
Comisia de numărare şi validare a voturilor, prezidată de domnul Petrică Munteanu, a anunţat următoarele la votul pentru funcţiile de vicepreşedinte FRB:
– au fost distribuite 200 de buletine de vot şi au fost exprimate 200 de voturi. Din acestea, 200 de voturi au fost valabile. Drept urmare, s-a înregistrat următorul rezultat:
Cristescu Mircea – 78 voturi pentru Marinescu Marius – 60 voturi pentru Moanţă Alina -153 voturi pentru Stănescu Virgil – 91 voturi pentru
Astfel, domnişoara Alina Moanţă a fost declarată vicepreşedinte FRB, întrunind mai mult de jumătate plus unu din voturile exprimate la primul tur de scrutin, în vreme ce Cristescu Mircea şi Stănescu Virgil au intrat în turul al doilea.
Comisia de numărare şi validare a voturilor, prezidată de domnul Petrică Munteanu, a anunţat următoarele la votul pentru turul al doilea pentru funcţia de vicepreşedinte FRB:
– au fost distribuite 200 de buletine de vot şi au fost exprimate 181 de voturi. Din acestea, 179 de voturi au fost valabile iar două voturi au fost anulate. Drept urmare, s-a înregistrat următorul rezultat:
Mircea Cristescu – 88 voturi pentru Stănescu Virgil – 91 voturi pentru
Nu au existat obiecţii sau contestaţii faţă de aceste rezultate.
Membrii noului Birou Federal
în plus, în urma votului exprimat, doamna Dragoş Aurora şi domnii Calancea Dan, Covaciu Florin, Nini Florin, Trif George, Cristescu Mircea, Floca Horaţiu, Moraru Dănuţ, Sere Şerban şi Marinescu Marius au fost aleşi ca membrii ai Biroului Federal (4 reprezentanţi ai structurilor de juniori, 4 reprezentanţi ai structurilor de seniori, 2 reprezentanţi din afara structurilor afiliate).
Comisia de numărare şi validare a voturilor, prezidată de domnul Petrică Munteanu, a anunţat următoarele la votul pentru membrii Biroului Federal:
– au fost distribuite 192 de buletine de vot şi au fost exprimate 192 de voturi. Drept urmare, s-a înregistrat următorul rezultat:
* pentru patru locuri – reprezentanţi structuri de juniori
Calancea Daniel – 86 voturi pentru
Clapon Gabriel – 63 voturi pentru Covaciu Florin – 79 voturi pentru Nini Florin – 116 voturi pentru Ondreikovics Tiberiu – 63 voturi pentru Safar Gangu Zoltan – 77 voturi pentru Tănase Cătălin – 75 voturi pentru Trif George – 78 voturi pentru
* pentru patru locuri – reprezentanţi ai structurilor de seniori
Căprărescu Nicuşor – 92 voturi pentru Cristescu Mircea – 119 voturi pentru Floca Horaţiu – 98 voturi pentru Gîlcă Vasile – 68 voturi pentru Moraru Dănuţ – 93 voturi pentru Sere Şerban – 138 voturi pentru
* pentru două locuri – reprezentanţi din afara structurilor afiliate
Aldea Mihai – 64 voturi pentru Caraion Mihail – 42 voturi pentru
Dragoş Aurora – 77 voturi pentru Marinescu Marius – 93 voturi pentru
Puicu Liviu – 33 voturi pentru
Nu au existat obiecţii sau contestaţii faţă de aceste rezultate.
în finalul Adunării Generale, au fost aleşi, cu unanimitate de voturi:
– domnul Leon Marian – preşedinte al Comisiei de Cenzori
– domnul Petroşel Florin Norocel -preşedinte al Comisiei de Apel
La puţin timp după terminarea Adunării Generale de alegeri, noul Birou Federal l-a numit în funcţia de secretar general, la propunerea preşedintelui FRB, pe domnul Dan Berceanu iar în următoarea şedinţă federală va fi numit şi antrenorul federal al
FRB. în aceste condiţii, iată componenţă noului Birou Federal al Federaţiei Romane de Baschet:
Horia Păun – preşedinte Alina Moanţă – vicepreşedinte Virgil Stănescu – vicepreşedinte Daniel Calancea – membru BF (juniori)
Covaciu Florin – membru BF (juniori) Florin Nini – membru BF (juniori) George Trif – membru BF (juniori) Sere Şerban – membru BF (seniori) Cristescu Mircea – membru BF (seniori)
Dănuţ Moraru – membru BF (seniori)
Horaţiu Floca – membru BF (seniori)
Marius Marinescu – membru BF (din
afara structurilor afiliate)
Aurora Dragoş – membru BF (din
afara structurilor afiliate)
Dan Berceanu – secretar general
Locul pentru antrenorul federal rămâne vacant până la numirea acestuia de către Biroul Federal, la propunerea preşedintelui FRB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...