Fostul căpitan de la Oţelul Galaţi, Gabi Paraschiv. Antrenor – jucător la Flacăra Moreni

Date:

sportEchipa dintre sonde a terminat turul de campionat (16 meciuri) pe locul 3, cu 34 p şi +13 la „adevăr”. Este în spatele echipelor F.C. Aninoasa (locul 1, cu 39 p şi +15 la „adevăr”) şi Atletic Fieni (locul 2, cu 35 p şi +8 la „adevăr”).
Se spune că diferenţa dintre Flacăra şi F.C. Aninoasa s-a făcut în etapa a 4-a, când, la Moreni, Flacăra a pierdut cu 0-2. Apoi, în etapa următoare (a 5-a), morenarii au pierdut în deplasre, 1-3, cu Atletic Fieni. Formaţia de pe malurile Cricovului Dulce va relua pregătirea pe 20 ianuarie 2014, cu loan Gabi Paraschiv ca antrenor-jucător. Acesta a fost căpitanul echipei Oţelul Galaţi, cu care a câştigat titlul naţional în 2010. Antrenor secund va rămâne Mircea Petrescu.
Fostul antrenor principal, Marian Vasilache, va îndeplini funcţia de director tehnic. El l-a adus pe „Pară” la Flacăra. Totodată, Paraschiv va răspunde şi de echipele de la centrul de copii şi juniori, unde lucrează Costel Gyury (juniori A1), Marian Neagu (juniori C) şi Mircea Patrescu (juniori D, E şi Memorialul Gheorghe Ola). N-a venit nimeni, n-a plecat nimeni, cu toate că Ciornovschi, A. Pârvu, Tronaru au oferte, dar nu oficiale.
Consiliul Local Moreni urmează să analizeze, în şedinţa din această lună, organigrama de la echipa de fotbal. Chiar dacă între Flacăra şi F.C. Aninoasa sunt 5 puncte, formaţia din Moreni are şanse la ocuparea locului întâi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier pe drumul național 7

Polițistii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați...

Măsuri de siguranță pentru Evaluarea națională și Bacalaureat în județul Dâmbovița 

La nivelul județului Dâmbovița, polițiștii din cadrul Inspectoratului de...

Jandarmii dâmbovițeni  la datorie pentru siguranța dâmbovițenilor 

 Peste 100 de jandarmi dâmbovițeni au acționat zilnic pentru...

Mediul online ne oferă multe oportunități dar trebuie să ne protejăm de pericole 

 Mediul online ne oferă multe oportunități care ar fi...