F.C. Municipal Târgovişte Două meciuri tari în sezonul regulat

Date:

Fcm Targoviste -Unirea TarlungeniFotbaliştii de la F.C.M. Târgo-vişte vor relua antrenamentele pe 3 martie. Atunci antrenorul Haralambie „Puiu” Becheanu va face prezenţa şi se va trece la treabă.
După perioada de reacomodare la efort se vor efectua antrenamente din ce în ce mai tari. Nu vor lipsi meciurile amicale, care, dacă va fi cazul, se vor disputa pe teren sintetic. Echipa de pe malul drept al lalomiţei are două meciuri grele în sezonul regulat: cu Urban Titu (etapa a 17-a) şi cu F.C. Păpăuţi (etapa a 19-a). Ambele meciuri vor avea loc pe teren propriu (stadionul Academia Ghiorghi Zotic de la Şotânga). în rest, partide cu echipe din zona play-off (locurile 1-6): F.C. Zagon (acasă), S.C.M. Piteşti (acasă). în ultima etapă a sezonului regulat (a 22-a), F.C.M. Târgovişte câştigă la masa verde partida cu Civitas Făgăraş, echipă care a abandonat competiţia după terminarea turului. După disputarea a 15 etape, formaţia finanţată de Ghiorghi Zotic este pe locul 3 în clasamentul play- out (locurile 7-12) cu 12 p, +1 (8-7) golaveraj şi +2 la „adevăr”.
în acest moment lotul este alcătuit din: Bica, Andrei -Neagu, Olteanu, Coman, Cernea, M. Mădăran, Daia, G. Petre, Gâldău, Lun-geanu, Mândru, E-nescu, Dragnea, Popa, Zgâmbău, Timof-te, Leţu, Negotei, Banu, Anghel.
în etapa inaugurală a sezonului de primăvară (a 16-a), F.C. Municipal Târgovişte va juca, acasă, cu F.C. Zagon (28 februarie 2014).
în această primăvară se vor disputa şapte meciuri din sezonul regulat şi 10 (cinci tur şi cinci retur) din play-off, respectiv play-out.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mort de beat la volan, polițiștii l-au depistat pe o stradă din Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic...

Acțiune desfășurată de polițiștii rutieri  dâmbovițeni pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

Accident rutier pe drumul național 7

Polițistii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați...

Măsuri de siguranță pentru Evaluarea națională și Bacalaureat în județul Dâmbovița 

La nivelul județului Dâmbovița, polițiștii din cadrul Inspectoratului de...