CSM, IMAGINEA NEPUTINŢEI CSM Târgovişte – CS Universitatea Alba lulia 46-56 (12-14, 4-8, 19-15, 11-19)

Date:

csmS-o dai doar pe ghinion ar fi nedemn pentru o echipă care reprezintă Târgoviştea. S-o arunci în cârca unor decizii de arbitraj care au avantajat Alba, nu ar fi onorant pentru CSM. Normal şi sportiv este să ieşi în faţă şi să spui că ai pierdut pentru că adversara a fost mai bună la toate capitolele. În ciuda declaraţiilor oprimiste de dinaintea jocului nu au avut nicio justificare mai ales că veneau din partea unor oameni care teoretic se pricep la baschet.
În plus, oricine poate juca un baschet frumos cu Târgu Mureş, Cluj Napoca sau SCM Craiova. Să nu ne mai îmbătăm cu apă rece… Alea nu sunt echipe care ar putea să evolueze în primele două eşaloane ale unui campionat civilizat. Sunt acolo doar ca federaţia să se bată cu pumnii-n piept că are multe prim-divizionare. Până una-alta Târgoviştea a pierdut toate meciurile tari din sezonul regulat, pentru că indiferent cât ar încerca unii şi alţii să ne spună cât de bine s-au descurcat fetele la Sf. Gheorghe nu trebuie să uităm că trupa din Covasna era cu moralul praştie. în rest, bilanţul jocurilor grele este un mare ZERO. Trei înfrângeri cu Alba şi Arad spun că trebuie să fim mai rezervaţi, atunci când spunem că echipa se descurcă excelent.
Cu Alba lulia echipa a fost lamentabilă, la fel ca şi jocul. Dan Fleşeriu a rcunoscut că jucătoarele sale au dat randament sub aşteptări, dar a uitat să înceapă prin a spune că-şi asumă toată vina, pentru că doar el a hotărât să joace în doar cinci fete. Le-a mai aruncat în luptă, la mişto, pe Anca Stoenescu şi Andreea Huţanu, care, ce-i drept, nici ele n-au rupt gura târgului. Restul fetelor au fost chemate la sală doar pentru a mări numărul spectatorilor. Hutlassa, Kirberg, Uşurelu sunt jucătoare care au fost aduse cu acceptul lui Fleşeriu şi se presupune că arunci când le ceri, ai nevoie de serviciile lor.
Se mai presupune că atunci când jocul nu-şi iese nici în ruptul capului trebuie să schimbi ceva, să aduci ceva nou, să încerci alte soluţii, nu să te încăpăţânezi să-ţi duci strategia până la capăt, chiar dacă este evident pentru toată lumea că e falimentară, aşa cum s-a întâmplat sâmbătă.
Deocamdată Târgoviştea trebuie să se excludă la acest moment dintre echipele cu pretenţii ale campionatului. Nu meciurile cu Braşovul sau Oradea îşi aduc titlul, ci acelea în care învingi echipele de pe primele locuri, ori CSM e departe de Alba lulia şi Arad, CSM-ul a fost mai slabă. Mult mai slabă.
Târgovişte: P. Green 12p, C. Uşurelu, B. Jones 8p, S. Kirberg, F. Hutlassa, V. Tămîrgeanu, J. Smith 8p, A. Huţanu, A. Căpraru, A. Stoenescu, P. Poole 16p, L. Sanford 2p. Antrenor: Dan Fleşeriu.
Alba lulia: C. Reed 8p, A. Uiuiu 2p, I. Nagy, G. Toma 8p, M. Mandic 2p, T. Brown 2p, C. Whittington 11p, B. Salley 6p, A. Pârâu 7p, S. Cadjo 10p. Antrenor: Miroslav Popov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

GĂEȘTEANUL FLORIN TĂNASE SE ÎNTOARCE LA FCSB

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, forțează intrarea în grupele Ligii...

CHINDIA, PRIMELE SEMNE DE VIAȚĂ DIN ACEASTĂ VARĂ

Conducerea clubului târgoviștean a publicat primul comunicat din această...

Luni, 1 iulie, are loc prima probă scrisă la BAC 2024! A fost trasă la sorți componența comisiilor din centrele de examen și centrul...

          În conformitate cu prevederile Ordinului ministrului Educației nr....

Amenajări exterioare și parcări modernizate la CSȘ Târgoviște

Administrația publică locală târgovișteană a continuat programul de modernizare...