Victorie cu scârţâieli! CSM Târgovişte – CSM Lugoj 3 – 1 (25-12, 25-22, 23-25, 25-18)

Date:

csmSă folosim un limbaj clasic şi să spunem: „CSM a învins, dar n-a convins”. Victoria cu Lugojul e normală pentru că şi în tur dâmboviţencele au reuşit să facă acelaşi lucru, iar aşezând cele două loturi pe o balanţă, talerul care se va înclina clar va fi cel pe care a fost poziţionată formaţia lui Alexandru luhasz.
Că Târgoviştea e nou-promovată, asta nu poate contesta nimeni, dar a cam trecut vremea în care puteam pune doar pe seama asta rezultatele slabe sau evoluţiile şterse. Acum avem pretenţii şi e normal să avem, de vreme ce s-au adus jucătoare importante în cele două perioade de transfer.
Cu Lugojul, gazdele au arătat ca o echipă superioară doar în primul set şi pe finalul celui de-al patrulea. În rest, s-a jucat de la egal la egal. Târgo-viştea a avut multe momente de slăbiciune, pe care, din păcate, luhasz nu prea le-a gestionat cum trebuie. Luciditatea şi momentele de inspiraţie trebuie să vină şi de pe bancă, nu doar din teren, mai ales că vorbim despre o echipă de
fete.
Cu tot respectul pentru ceea ce face în voleiul târgoviştean, dar impresia este că în momentul de faţă între echipă şi antrenor e o prăpastie. Nu ştim cât de mare, dar suficientă pentru ca ceva în jocul Târgoviştei să scârţâie.
Aşa a fost şi sâmbătă în Polivalentă. Victorie, dar cu scârţâieli, şi, pe alocuri, cu momente în care Târgoviştea nu a reuşit să-şi revină dintr-o uluială inexplicabilă, momente în care liniştea trebuia să vină de pe bancă.
Loturi
CSM Târgovişte: I. Ho-reică, S. Maletic, C. Zanfir, D. Calotă, M. Foca, B. Stojkovic, S. Marian, A. Gagea. Antrenor: Alexandru Juhasz
CSM Lugoj: I. Radonjic, M. Trojancevic, L. Lungu, D. Tătaru, D. Lupescu, M. Matic, I. Conea, A. Paşca. Antrenor: Paul Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...