C6 – Etapa a 17-a Toate meciurile sunt tari în această etapă

Date:

sportDacă etapa ianugu-rală (a 16-a) a sezonului de primăvară a fost una lniştită, fără meciuri cu adrenalină, runda cu numărul 17 este plină cu meciuri tari între echipe din play-off sau play-out. Mai sunt şi două meciuri în care sunt implicate echipe, Atletic Bradu şi Conpet Ploieşti, care vizează locul şase.
Liderul, Chindia Târgovişte (1, cu 37 p) se deplasează la Câmpina unde va juca cu echipa locală C.S.M. (5, cu 26 p). Prahovenii s-au întărit considerabil în iarnă, dar se spune că C.S.M. nu este încă o echipă rodată. Oricum, meciul se anunţă a fi unul tare în care se poate întâmpla orice. Totuşi, Chindia porneşte cu şansa întâi.
La Zagon, formaţia locală Fotbal Club (3, cu 34 p) vrea s-o încurce pe S.C.M. Argeş Piteşti (2, cu 35 p). în cazul unui succes, F.C. Zagon întrece echipa din Argeş în clasamentul sezonului regulat, dar şi în play-off.
Un meci pe viaţă şi pe moarte se dispută la Şotânga, pe stadionul Academia Ghiorghi Zotic, între F.C.M. Târgovişte (10, cu 12) şi Urban Titu (11, cu 12 p). Elevii profesorului Haralambie „Puiu” Becheanu au avantajul terenului propriu şi faptul că adversarii nu-i pot utiliza pe Butoi, Dumitrescu şi Lungu (suspendaţi). Ultimii doi au fost eliminaţi în etapa trecută în partida cu Atletic Bradu, pierdută cu 5-0. Urban Titu n-a mai câştigat un punct de zece etape, mai precis din 27 septembrie 2013, de la meciul cu Atletic Bradu (scor 1-0).
Alt meci tare se dispută la Strejnic, între Conpet Ploieşti (7, cu 18 p) şi Fortuna Poiana Câmpina
(4, cu 33 p). în cazul unui eşec, Conpet îşi diminuează şansele de a pătrunde în zona play-off (locurile 1-6). Fortuna şi-a făcut echipă tânără şi bună. Este printre aspirantele la promovare. Are şansa întâi în confruntarea cu echipa antrenată de Florin Pârvu chiar dacă s-a întărit cu: B. Dinu, Savu, Stăncescu, Muscalu, Dalu, Jipa…
Alt meci care vizează locul şase (ultinul din play-off) se dispută în Covasna, între F.C. Păpăuţi (9, cu 15 p) şi Atletic Bradu (6, cu 24 p). Oaspeţii, antrenaţi de fostul stelist Rică Neaga, sunt favoriţi,dar nu este exclusă şi o surpriză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un nou contingent de pompieri dâmbovițeni acționează în zonele afectate de inundații din județul Galați 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului...

Un bărbat a fost reținut pentru 30 de zile  pentru că a încalcă ordinul de protecție

În  urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Secției...

Un incendiu a izbucnit la un autoturism  iar pompierii dâmbovițeni au intervenit prompt

Flăcările au cuprins un autoturism  iar pompierii dâmbovițeni au...