Azi, de la ora 17:00, începe spectacolul în Sala Polivalentă! FINALA DIN SEMIFINALE Şl DUELUL OUT-SIDERILOR

Date:

csmACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – CSBT Teleormanul Alexandria. Astăzi, ora 17:00, Sala Sporturilor din Târgovişte. Intrarea este LIBERĂ ICIM Univ. Vasile Goldiş Arad – CS Municipal Târgovişte. Astăzi, ora 19:15, Sala Sporturilor din Târgovişte. Intrarea este LIBERĂ

Toţi fanii baschetului feminin din România vor fi cu ochii îndreptaţi spre Târgovişte, pentru că vechea cetate de scaun va fi gazda Turneului Final al Cupei României la baschet feminin. Careul de aşi, care va fi prezent miercuri şi joi în Polivalentă, este format din campioana în exerciţiu (ICIM Arad), deţinătoarea ultimei cupe (CSM Târgovişte), şi ocupantele locurilor 4 şi 5 în Liga Naţională de Baschet Feminin (Sepsi Sf. Gheorghe şi CSBT Alexandria).
Semifinala 1: ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – CSBT Teleormanul Alexandria. Astăzi, ora 17:00
Pare o partidă dezechilibrată din toate punctele de vedere. Sepsi a făcut un retur de campionat mult mai bun decât prima parte a sezonului regulat, s-a întărit cu Florina Paşcalău şi pare să se lege de cupă, ca de ultima speranţă de a câştiga un trofeu în actuala stagiune. Dacă se respectă tradiţia, „verzii” nu vor lipsi din tribunele Sălii Polivalente şi vor pune umărul la o victorie importantă pentru favoritele lor, care pornesc cu prima şansă la calificarea în finală.
Alexandria e la pământ. Părăsită inclusiv de antrenor la ultima deplasare din campionat, formaţia din patria lui Dragnea vine la Târgovişte precum mielul la tăiere pentru că dintre cele patru semifinaliste, Alexandria este cea mai „săracă”. Cu un buget modest şi lipsită de sprijinul unor jucătoare, care au făcut ceva treabă în acest an competiţional, Teleormanul nu pare a avea vreo şansă în faţa trupei din Covasna.
Semifinala 2: ICIM Univ. Vasile Goldiş Arad – CS Municipal Târgovişte. Astăzi, ora 19:15
Sau finala din semifinale. Arădencele sunt marile favorite ale meciului şi ale turneului. „Fetele sunt montate, abia aşteaptă meciul de miercuri”, anunţă antrenorul Aradului, portughezul Araujo, starea de spirit a arde-lencelor înainte de jocul cu Târgovişte. După accidentarea lui Destiny Williams, Aradul s-a mişcat rapid şi nu s-a mai uitat la bani în dorinţa de a o achiziţiona pe Monique Coker, confirmându-se astfel bănuielile că deţinătoarea titlului intern are un buget uriaş pentru acest sezon, dovadă şi contractele piperate pe care le oferă jucătoarelor. În plus, înaintea unor meciuri foarte importante, aşa cum este şi cel de astăzi, conducerea Aradului joacă foarte bine şi reuşeşte să aibă parte de arbitraje excepţionale, aşa cum s-a întâmplat în ambele partide din campionat în care a întâlnit Târgoviştea. Aşa că: ATENŢIE LA ARBITRI ÎN MECIUL CU ARAD!!!
Chiar dacă CS Municipal nu are nici forţa financiară a Aradului şi nici drumurile bătătorite către inimile arbitrilor, nu trebuie să se considere dinainte învinsă. Fetele lui Dan Fleşeriu au dovedit că pot doborî ICIM-ul chiar şi atunci când „fluieraşii” îşi fac de cap, iar un factor decisiv în asemenea jocuri îl reprezintă SPRIJINUL PUBLICULUI. Cu cât vor fi mai mulţi târ-govişteni în sală la meciul de miercuri seara, cu atât Aradului îi va fi mai greu, iar arbitrilor şi mai greu! Antrenorul dâmboviţencelor este optimist înaintea duelului cu Arad: „Întâlnim o echipă foarte bună, dar şi noi avem şansa noastră la care intenţionăm să nu renunţăm sub nicio formă. Vrem să câştigăm cu ICIM şi vrem să câştigăm şi Cupa României”, a spus sibianul care conduce de pe banca tehnică CSM Târgovişte. După disputarea celor două meciuri din semifinale, învinsele vor disputa finala mică, mâine, de la ora 17:00, iar câştigătoarele vor juca marea finală tot mâine, de la ora 19:15. Vineri, de la ora 19:45, tot în Sala Sporturilor din Târgovişte va avea loc Meciul Stelelor sau All Star Game-ul baschetului feminin românesc, în care CS Municipal va avea mai multe reprezentante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa joci la cazino

Inainte de a incepe sa joci sloturi video sau...

Izolații cu vată minerală de calitate: Ghid pentru eficiență și durabilitate

Izolarea termică a locuinței este esențială pentru asigurarea confortului...

ALERTĂ! La temperaturi mari recipientele din plastic elimină o substanță toxică

Perioada cu temperaturi caniculare determină un consum mai mare...

A DOUA OPERAȚIE PENTRU DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU

În urmă cu două săptămâni, Mihai Stoica, președintele Consiliului...