SĂ FIE SHOW! CS Municipal Târgovişte – Univ. Goldiş ICIM Arad, astzăi, ora 19.00, Sala Sporturilor

Date:

csmCele mai importante echipe din campionatul românesc de baschet se vor înfrunta astăzi la Târgovişte. CS Municipal vine după o calificare istorică în optimile Euroligii, în vreme ce Arad răspunde cu un parcurs excelent atât în campionat, cât şi în CEWL Cup, o competiţie europeană modestă, dar în care fetele lui Dan Moraru au avut rezultate foarte bune în ultimii doi ani.
Poate pentru prima oară în ultimii ani, ICIM este cotată cu şanse în duelul pentru titlu într-un campionat în care joacă şi Târgoviştea. Până acum, de fiecare dată, campioana în exerciţiu era considerată mare favorită atât în duelurile directe, cât şi în cursa spre trofeul care recompensează cea mai valoroasă echipă a României.
În acest sezon CS Municipal a pierdut meciul de la Arad, partida fiind hotărâtoare în stabilirea ierarhiei interne în acest moment. Mai mult, trupa lui Dan Moraru s-a mai impus şi într-un amical disputat înainte de startul sezonului, la Cupa Chindia, iar aceste rezultate le dau speranţe ardelencelor. Per total însă, echipa dâmboviţeană este cea care deţine avantajul întâlnirilor directe şi, chiar dacă Aradul se află în mare formă, CSM-ul este considerată de specialişti favorită la cucerirea titlului naţional.
Cele două echipe se înfruntă pentru a doua oară în acest sezon, iar şansele ca duelul să se repete în finala Ligii Naţionale Feminine de Baschet sunt foarte mari. În plus, CS Municipal şi ICIM se vor întâlni şi în semifinalele Cupei României, într-un meci cu o miză mult mai mare decât jocul din această seară, din Polivalentă.
Declaraţii Monika Brosovszky Boriga:
„Noi rămânem concentrate în apărare şi în atac. Într-adevăr este un meci important, şi pentru noi, şi pentru ele. Probabil se va decide cine va rămâne pe primul loc până la sfârşit. Campionatul e lung, se pot întâmpla şi surprize, dar noi respectăm orice adversar şi luptăm ca la oricare meci.”
Kseniia Tikhonenko: „Aradul este o echipă bună. Campionatul românesc are 5-6 echipe bune. Când am jucat în deplasare la Arad, am făcut un joc prost. Fiecare joc este important pentru noi. Atât în campionatul românesc cât şi în Euroligă, astfel că, luni (n.r.) va fi o adevarată luptă între două echipe puternice.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...