LIGA A 3-A; SERIA A 6-A AVANCRONICA ETAPEI a 9-a – PLAY-OFF, PLAY-OUT –

Date:

fcm targovisteRunda a 8-a, disputată marţi, 27.05.2014, a stabilit cine va ocupa primele două locuri din play-off şi ultimele locuri din play-out.
Pentru că mai sunt două etape, mai sunt în joc doar 6 puncte cu câteva excepţii cu doar 3 puncte, URBAN TITU şi AVÂNTUL REGHIN, care, teoretic, poate adăuga încă trei puncte (maxim) la cele actuale.
în „faţă”, după cum ştiţi lupta pentru promovare s-a cam lămurit, dar dacă mai există un procent fie el cât de mic, de ce n-am crede în el.
în fotbal se discută pe calcule matematice. CHINDIA TÂRGOVIŞTE are totuşi o şansă în plus în faţa celor din POIANA CÂMPINA, deoarece în ultima etapă (pe 06.06.2014), CHINDIA are asigurate cele trei puncte la „masa a cam lămurit, dar dacă mai există un procent fie el cât de mic, de ce n-am crede în el.
în fotbal se discută pe calcule matematice. CHINDIA TÂRGOVIŞTE are totuşi o şansă în plus în faţa celor din POIANA CÂMPINA, deoarece în ultima etapă (pe 06.06.2014), CHINDIA are asigurate cele trei puncte la „masa lui.
– ATLETIC BRADU -CHINDIA TÂRGOVIŞTE.
Pentru gazde, un joc oficial „amical”, doar pentru palmares. Pentru oaspeţi este extrem de important. Fără cele 3 puncte punse-n joc, ultimul joc nu-i mai foloseşte (poate). în tur, la TÂRGOVIŞTE, a fost 4-1, deşi „tribuna” comenta că ar fi fost pregătit un 3-1. Acum nu mai are importanţă scorul, oricât ar fi el, un gol mai mult decât argeşenii. Restul este doar pentru „jocurile de noroc”…
– ARGEŞUL PITEŞTI -FORTUNA POIANA CÂMPINA.
Este la fel de important pentru în tur, la TÂRGOVIŞTE, a fost 4-1, deşi „tribuna” comenta că ar fi fost pregătit un 3-1. Acum nu mai are importanţă scorul, oricât ar fi el, un gol mai mult decât argeşenii. Restul este doar pentru „jocurile de noroc”…
– ARGEŞUL PITEŞTI -FORTUNA POIANA CÂMPINA.
Este la fel de important pentru Dacă luăm în discuţie acel 2-2 de la CONPET, nu este exclus să vedem tot un rezultat de egalitate sau victoria la oricaredintre acestea. Aş prefera ca F.C. PĂPĂUŢI să câştige, oferind şansa primului loc lui F.C.M. TÂRGOVIŞTE.
– AVÂNTUL REGHIN –
F.C.M. TÂRGOVIŞTE. In tur a fost 2-0 pentru
POPA şi CERNEA,
autorii celor două goluri, de ce nu s-ar repeta performanţa? Dar, se pare că cei doi vor lipsi, unul pentru cumul de cartonaşe galbene (4) şi căpitanul de echipă are examen la facultate.
în acest context, va fi greu pentru târgovişteni să câştige la REGHIN, dar ar fi bun şi un rezultat de egalitate, şi rezervele trebuie să demonstreze că merită să poarte culorile roşu-albastreu ale F.C.M.-ului.
E adevărat, deplasarea este lungă şi obositoare, dar trebuie efectuată.
Aşadar, penultima etapă va avea surprizele ei, pe care le anticipăm, apoi vom face ultimele calcule de final.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Luni, 1 iulie, are loc prima probă scrisă la BAC 2024! A fost trasă la sorți componența comisiilor din centrele de examen și centrul...

          În conformitate cu prevederile Ordinului ministrului Educației nr....

Amenajări exterioare și parcări modernizate la CSȘ Târgoviște

Administrația publică locală târgovișteană a continuat programul de modernizare...

România atinge încă două ținte pe drumul către aderarea la OCDE

 România a primit, la începutul acestei săptămâni, scrisori din...