LIGA A 4-A CAMPIOANA S-A RESPECTAT F.C. ANINOASA – PETROLUL TÂRGOVIŞTE 9-1 (5-0)

Date:

SPORTStadion – COMUNAL -ANINOASA. Gazon bun de joc, timp frumos, spectatori 100.
Au marcat: ALBU (15), MOTOI (16, 36), DIŢĂ (25, 35), I. MAICAN (50, 81), M. MATEI (65, 70), respectiv TĂNASE (67).
Au arbitrat: I. IUGULES-CU – R. DOBRE, P. IUGULES-
CU.
F.C. ANINOASA: I.
NICOLAE (67 – R.
MIHĂILESCU) – V. NICOLAE (46 – I. MAICAN), S. PAHONŢU,
L. NEAGU, F. ALBU, RUSU, B. MATEI (46 – A. MAICAN), D. MATEI (62 – FLOREA), M. MATEI, M. MOTOI, I. DIŢĂ.
Antrenor: R. GÂLMENCEA.
PETROLUL
TÂRGOVIŞTE: G. ENACHE – F.
BRĂTESCU, G. VERINGĂ, D. NECATU, E. PRISĂCARU, R. ŞERAN, C. DUMITRU, M. VLAD (65 – ŞERBAN), G. DOGARU, A. GRECU, M. TĂNASE (75 -DINU). Antrenor: GOGU BUCURICĂ.
Partida dintre F.C. ANINOASA şi PETROLUL TÂRGOVIŞTE a stârnit mult interes printre oamenii de fotbal din judeţ şi nu numai, dovadă că au foat mulţi spectatori şi o delegaţie din PRAHOVA, care la pauză, la 5-0, şi-a dat seama despre ce este vorba în teren şi a plecat.
Se ştie, de rezultatul acestui meci depindea câştigătoarea campionatului Ligii a 4-a, ediţia 2013-2014. Se pare că F.C. ANINOASA şi-a luat toate măsurile, a pregătit foarte bine acest joc, l-a tratat serios şi până la urmă şi-a atins scopul. Nu era nevoie de 9 goluri, dar dacă jocul adversarilor le-a oferit această şansă, elevii lui GÂLMENCEA nu au stat pe gnduri şi au marcat de câte ori au avut şansa. L-au prins pe juniorul ENACHE într-o zi nefastă, iar lipsa lui ISTRATE, în apărare, s-a simţit din plin. Cu excepjia lui NECATU, PRISACARU şi TĂNASE, ceilalţi jucători ai PETROLULUI nu s-au prea „omorât cu firea” pe teren. Este adevărat, GOGU BUCURICA a folosit 5 juniori ceea ce spune mult despre schimbul de generaţie, despre noua echipă petrolistă.
Jocul a început într-o tatonare necesară, PETROLUL atenţionând că nu a venit în vizită la ANINOASA. La
primul atac gândit, oaspeţii au şansa deschiderii scorului, dar mingea trimisă cu putere de TĂNASE cu capul, întâlneşte transversala, NICOLAE fiinf bătut. A fost însă un balon de săpun, deoarece din acel moment începe asaltul continuu asupra porţii petroliste, unde atacanţii şi mijlocaşii se întreceau care să înscrie mai repede.
PETROLUL este totuşi un brand, şi e greu să „înghiţi” cele 9 goluri, dar la faţa locului aşa sau petrecut faptele.
ANINOASA avea nevoie ca aerul de victorie, dar nu la un scor astronomic. Să nu uite că partida de la baraj va avea cu totul alte date ale problemei. în mod sigur va avea un adversar cel puţin egal cu F.C. ANINOASA, la care se va adăuga dorinţa de promovare.
Este bine ca echipa să aibă moral, să conteze pe propriile forţe, să spere în şansa sa, dar atenţie acest 9-1 să nu fie o capcană.
Va trebui să uite repede acest meci şi să o ia de la zero, să pregătească cu multă atenţie meciul de la baraj, deoarece ASTRA 2 (sau PETROLISTUL BOLDEŞTI) va fi o „nucă tare” şi trebuie tratată cu atenţie sporită. După un campionat pe care la dominat de la cap la cap, F.C. ANINOASA a venit timpul să demonstreze că pe valoare a câştigat campionatul şi merită să evolueze în liga naţională, deoarece are cam tot ce-i trebuie, evident, cu mici retuşuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ingredientele riscante care se regăsesc în loțiunile pentru bebeluși

Loțiunile pentru bebeluși sunt esențiale pentru hidratarea și protejarea...

Angajatorii dâmbovițeni au 377 de locuri de muncă vacante

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot...

MORENARUL ANDREI IVAN S-A SĂTURAT DE CRAIOVA

Andrei Ivan are un mesaj clar pentru şefii Craiovei:...

SORANA CÎRSTEA A UITAT SĂ CÂȘTIGE

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul...