FOTBAL JUDEŢEAN CEL MAI DISPUTAT CAMPIONAT DE FOTBAL ÎN LIGA A 5-A SUD(-II-)

Date:

sportLIBERTATEA URZICEANCA
în premieră, o echipă din satul URZICEANCA, comuna CIOCĂNEŞTI,
reuşeşte să promoveze în Liga a 4-a pentru prima dată.
„LIBERTATEA” s-a instalat în fruntea clasamentului încă de la început, câştigând primul loc la 10 puncte diferenţă de poziţia a doua. Evident, meritul îi revine lui DAN IVAN, artizanul celor de la
„LIBERTATEA”, care a ştiut să
alcătuiască o echipă competitivă cu care a „defilat” în campionat. Acum, în Liga a 4-a, lucrurile se schimbă. Ştia asta şi DĂNUŢ şi sunt convins că va lua măsurile necesare. Primul lucru care trebuie făcut este amenajarea bazei sportive, vestiare şi apă curentă, pentru a putea evolua pe propriul teren.
VOINŢA SĂLCIOARA
în ultimii ani „VOINŢA” încheie campionatul pe podium, fiind o echipă constantă, valoroasă. Ambiţia lui VILI menţine echipa în competiţie, neavând sponsori. E adevărat că are mare nevoie de ajutorul primăriei pentru construirea acelor cabine, obligatorii în categoria ONOARE. Sperăm ca fotbaliştii din SĂLCIOARE să fie ajutaţi acum, nu în an electoral.
RAPID IBRIANU
Dorinţa şi ambiţia lui FLORIN de
a avea o echipă de fotbal, valoroasă, cu care să se lupte pentru primele locuri, iată în actuala ediţie, „RAPIDUL” a terminat campionatul pe un onorabil loc trei. E adevărat, singur este greu, dar FLORIN nu se lasă şi va mai legitima câţiva jucători valoroşi pentru a avea pretenţii la primul loc în ediţia 2014-2015.
VIITORUL GHEBOAIA
Din totdeauna a fost o echipă cuminte, nu a creat probleme, iar prin evoluţia jucătorilor, reuşeşte să încheie campionatul în prima parte a clasamentului. Sunt câţiva împătimiţi ai fotbalului care se ocupă de destinele echipei precum S. MATEESCU şi PĂUN , fără de care
„VIITORUL” nu ar fi obţinut
aceste rezultate, aici disciplina este la loc de cinste. Bravo lor!
SPIC DE GRÂU GHIMPAŢI
Este fără îndoială revelaţia seriei ONOARE SUD. Datorită ing. MIRCEA şi câţiva prieteni de-ai domniei sale, la GHIMPAŢI s-a închegat o echipă talentată, valoroasă, capabilă să câştige 10 partide consecutive şi să se „urce” pe locul 5, cea mai bună performanţă a echipei din satul GHIMPAŢI, comuna RĂCARI. Toate felicitările noastre, acestor jucători şi conducătorilor lor.
OLIMPIA MĂRCEŞTI
Acum că au stadion nou, că până la urmă MARIN a reuşit să construiască în satul său o bază sportivă cochetă, „OLIMPIA” se poate mândri cu realizările „capitaliştilor”. Domnul MARIN ION nu mai are timpul de altă dată să-l acorde echipei, dar tot prin el „trăieşte” fotbalul din MĂRCEŞTI, el devenind un prosper om de afaceri. Oricum, locul 6 în clasamentul final îl onorează, dar îl şi obligă.
TAXI CĂTUNU
Este primul an când „TAXI” prinde locul 7 în clasamentul unei serii puternice. Unul dintre sponsori, domnul VIRGIL, doreşte mai mut de la echipă, chiar promovarea. Vom vedea care va fi evoluţia „taximetriştilor” în sezonul următor. Au o „restanţă”, baza sportivă, trebuie amenajată, altfel…
SĂGEATA BRANIŞTEA
Din totdeauna la BRANIŞTEA a
fost o echipă valoroasă pentru nivelul în care evoluează. Acum, profesorul DAN, ajutat de delegatul MARIN, acordă mult timp problemelor cu care se confruntă echipa. Numai aşa „SĂGEATA” încă supravieţuieşte în campionatul judeţean. în ciuda unor greutăţi evidente, Dan nu cedează, se descurcă, şi „SĂGEATA” merge înainte….
UNIREA BUCŞANI
Cu vestitul parc DALLES, unde se găseşte şi terenul de fotbal, cei din BUCŞANI se pot lăuda cu un parc, statui vechi de peste 150 de ani. La BUCŞANI a existat echipă de fotbal de ani mulţi. Că
astăzi UNIREA este în ONOARE SUD pe
locul 9, i se datorează şi primarului C. NIŢĂ , cel ce ajută echipa să evolueze în campionat.
UNIREA ROMÂNEŞTI Comuna POTLOGI a fost cândva cu 4 echipe de fotbal înscrise în campionatul judeţean. Dar, cu timpul, din motiv ce nouă ne scapă, au pierdut 3 (F.C. POTLOGI, VOINŢA POTLOGI, UNIREA PITARU). Singurul OM din localitate care a ţinut fotbalul în „priză” a fost domnul FLORIN ALBU. Dacă domnia sa a renunţat să se mai implice în fotbal, iată că 3 din 4 echipe au dispărut. Acum, „GOJGARU” a reuşit, cu eforturi mari, de unul singur, să ţină „UNIREA” în competiţie, după ce, tot el, a promovat-o. Ştim că baza sportivă lasă de dorti, se degradează mereu. Crede că domnul primar se va „apropia” de stadion când va reveni „anul electoral”.
FLACĂRA GHINEŞTI în anii trecuţi, „FLACĂRA” la sfârşit de an competiţional, devenea tot mai „stinsă”, se „lupta” pentru retrogradare. Iată, acum antrenoarea, prof.
FLORENTINA TUDORACHE, a reuşit să
menţină „FLACĂRA” aprinsă, scutită de emoţiile retrogradării. Evident, meritul îi revine în totalitate singurei femei antrenor-conducător-delegat, prof. T.
FLORENTINA.
C.S. RĂCARI
Greu să mai clădeşi o echipă valoroasă la RĂCARI. Oraş cu rezonanţă în fotbal, cei din RĂCARI cu greu alcătuiesc o echipă pentru „ONOARE”. Noroc cu „vicele” MARIN MANU, care asigură cele necesare menţinerii în competiţie a celor
din RĂCARI.
PUBLIREX CIOCĂNEŞTI
Cu greu au reuşit o clasare lipsită de griji. De PUBLIREX-ul de altă dată, a râmas doar numele. Noroc cu ONICA PĂUN, care se mai implică, ajută, echipa, chiar dacă nu sunt bani. Interesant este faptul că la URZICEANCA sunt două echipe şi una la CIOCĂNEŞTI, iar primăria trebuie să-i ajute pe toţi.
SĂGEATA CĂTUNU
La început părea că nu vor reuşi să termine campionatul, şi iată-i pe cei din CĂTUNU (CORNEŞTI) pe poziţi 14, care îi asigură un loc în ONOARE şi în ediţia viitoare.
SIMANG BILCIUREŞTI
„Lanterna roşi” tot campionatul a reuşit să „plaseze” locul 16 chiar în ultima etapă pe teren propriu, celor de la URBAN 2 TITU, care se vor duce în PROMOŢIE. Domnul primar FANE, are toate meritele, dar cred că a sosit timpul unei cabine la terenul de fotbal.
URBAN 2 TITU
Este echipa care a retrogradat şi nu sunt prea multe de spus când retrogradezi. (Va urma).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ingredientele riscante care se regăsesc în loțiunile pentru bebeluși

Loțiunile pentru bebeluși sunt esențiale pentru hidratarea și protejarea...

Angajatorii dâmbovițeni au 377 de locuri de muncă vacante

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot...

MORENARUL ANDREI IVAN S-A SĂTURAT DE CRAIOVA

Andrei Ivan are un mesaj clar pentru şefii Craiovei:...

SORANA CÎRSTEA A UITAT SĂ CÂȘTIGE

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul...