F.C. Municipal Târgovişte Bagă cărbuni pe dealul… Cărbunaru

Date:

fcm TargovisteEchipa târgovişteană continuă seria antrenamentelor cu caracter fizic. Luni şi marţi au fost adevărate zile de chin pentru jucătorii Municipalului. în aceste zile „tunarii” au alergat în jur de 20 de km pe teren variat şi în pantă. Cel mai greu traseu este pe dealul Cărbunaru.
Mâine, antrenorul Gigi Manea are în program o alergare de la stadionul Toma Panţu – Petrolul la Mânăstirea Dealu şi retur, apoi câteva ture în jurul lacului din parcul Chindia.
în jur de 20 de jucători în probe
în această perioadă la F.C. Municipal au fost în probe în jur de 20 de jucători. Ultimii veniţi sunt: Silviu Pătraşcu (23 de ani), Dragoş Cuculan (19 ani, de la Corona Braşov) şi Irinel Cosmin (21 ani, de la
F.C. Olt).
Aceştia au intrat în pâine şi vor să intre şi în graţiile antrenorului Gigi Manea. S-au adaptat cu noii colegi şi cu stilul de lucru al exigentului tehnician târgoviştean.
Transferuri în impas
Considerăm că mijlocaşul Laurenţiu Blas (19, ani, PAS Pucioasa) şi atacantul Ioan Codroiu (19 ani, Atletic Fieni) pot evolua cu succes în garnitura Municipalului. Dar unele probleme legate de navetă, faptul că pregătesc bacalaureatul şi unele probleme contractuale au dus în impas posibilele transferuri la echipa roş-albastră, în această iarnă.
Blas putea să pregătească curajos terenul pentru explozia lui Codroiu. Ambii puteau încălzi careurile adverse.
A picat şi transferul portarului Andrei Sfârlează (Voinţa Pietroşiţa).
Din nou pe dreptunghiul verde
Astăzi, elevii lui Gigi Manea vor scăpa de calvarul alergărilor şi vor păşi pe biliardul stadionului Aceademia Ghiorghi Zotic. Pe dreptunghiul verde al modernei arene din Şotânga, „tunarii” domneşti vor face un meci între ei. Acesta va fi alcătuit din patru reprize a câte 30 de minute. Este o bună oportunitate pentru Gigi Manea de a-i vedea la lucru pe jucătorii din vechea gardă: Zegheru – Constantin, Timofte, Cernea, Enescu, Gâldău, Grigore, Lungeanu, Mândru, I. Neculae, Popa, Dragnea, Tudorache, Anghel, Banu, Daia, dar şi pe Coman şi A. Tudose care au acte în regulă la F.C. Municipal Târgovişte.
De asemenea, abilul antrenor târgoviştean îi poate testa pe jucătorii veniţi în probe.
Un test pentru noii-veniţi
Este posibil ca, vineri, echipa finanţată de Ghiorghi Zotic să susţină un meci amical cu o echipă din campionatul judeţean. Posibil cu Voinţa Valea Voievozilor (Promoţie Nord). Echipa antrenată de Dinu „Piciu” Ionaşcu a susţinut în perioada precom-petiţională nu mai puţin de nouă partide amicale.
La acest meci, Gigi Manea are posibilitatea să-i vadă la treabă pe jucătorii veniţi în probe: Onea (Gaz Metan Finta), M. Mădăran, Neagu, Nedelcu, Dogaru (toţi de la Utchim Găeşti), Matei (Moreni), Făşie (A.S. Doiceşti), Rusu (Chindia -juniori), Pătraşcu, Fagarosi şi Cucular (Corona Braşov), Zgâmbău (Voinţa Pietroşiţa), Stoica (Urban Titu), Georgescu (Sălcioara), I. Cosmin (F.C. Olt).
Aceştia trebuie să se impună, să arate ce pot pentru a-l convinge pe Gigi Manea.
Sâmbătă, confruntare cu Metaloglobus
La sfârşitul săptămânii (sâmbătă, 16 februarie 2013), Municipal va juca în capitală cu Metaloglobus Bucureşti (C3). Confruntarea cu echipa antrenată de Adrian Matei (fost tehnicial la F.C.M. Târgovişte în Liga a 2-a) va avea loc pe stadionul Granitul. în calendarul partidelor cu caracter amical urmează cofruntarea cu C.S. Afumaţi (C3) tot pe stadionul Granitul, pe data de 19 februarie.
Pe sinteticul de la
Centrul Olimpic Sydney -2000 din Izvorani (Ilfov), F.C. Municipal o va întâlni, pe 23 februarie, pe C.S. Baloteşti.
Echipa de pe malul drept al Ialomiţei mai este invitată la un triunghiular la Bradu (judeţul Argeş), la care mai participă Dacia Mioveni (B2) şi echipa locală Atletic (Liga a 4-a Argeş).
Roş-albaştrii vor mai avea şi alte confruntări amicale, printre care şi cu echipe din Liga a 4-a Dâmboviţa.
De asemenea, gruparea târgovişteană are programate meciuri de verificare şi în timpul campionatului când stă. Adversare sunt echipele din Liga a 4-a care, la rândul lor, stau din cauza faptului că s-a retras, încă din timpul turului, echipa Comerţul Viişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...