lonuţ Petculescu: „Am obţinut o victorie foarte importantă”

Date:

tituUrban Titu a reuşit să obţină prima victorie din actualul sezon competiţional. La finele meciului cu mari emoţii, cei doi marcatori ai golurilor dâmboviţene din duelul cu CS Podari au vorbit despre succesul de vineri.
lonuţ Petculescu -Urban Titu: „Ne bucurăm că după acest meci am spart gheaţa şi am obţinut prima victorie din campionat. Este foarte bine că am reuşit să cucerim cele trei puncte în condiţiile în care am jucat cu un om în minus aproape o repriză. Mă bucur foarte mult că am marcat şi că mi-am ajutat echipa să câştige. A fost un meci greu, pentru că am întâlnit un adversar destul de bun, ce dispune în lot de numeroşi jucători care au bifat numeroase prezenţe în Liga I. Se poate spune că am reuşit un eurogol, dar după cum se ştie specialitatea mea sunt şuturile de la distanţă. Pentru noi urmează un meci foarte greu cu F.C.M. Târgovişte, dar avem încredere că putem obţine o nouă victorie aşa cum am realizat şi cu Podari. Chiar dacă meciul cu Municipal va avea o încărcătură aparte pentru mine, îmi doresc să marchez din nou”.
Cristian Neguţ – Urban Titu: „Titu a meritat din plin să câştige acest joc, după cum sa prezentat pe teren. Mă aşteptam să înscriu, după ce m-am pregătit foarte bine la ultimele antrenamente. După cum s-a văzut echipa din Podari a venit pe terenul nostru mai mult să se apere şi să să speculeze doar greşelile noastre. Pentru noi, cel mai important lucru este că am învins şi după ce am rămas în inferioritate numerică. Prin acest lucru am demonstrat că formăm o echipă tare ce-şi doreşte să câştige meci de meci”.
Victor Naicu – antrenor CS Podari: „Chiar dacă am pierdut, cred că echipa mea am făcut un joc destul de bun. Am dominat în mare parte meciul şi am avut o posesie prelungită a balonului. Din păcate am primit un eurogol şi nu am reuşit să gestionăm omul în plus pe care l-am avut pe teren. Nu meritam să pierdem, dar asta e fotbalul şi felicit echipa gazdă. Titu mi s-a părut o echipă ambiţioasă, cu potenţial în creştere şi cu un antrenor bun. Obiectivul nostru în acest campionat este salvarea de la retrogradare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...