Se anunţă un duel teribil pentru Chindia. Braşovul vrea în optimi

Date:

chindiaImediat după ce şi-au aflat adversara din 16-imile de finală ale Cupei României, oficialii echipei FC Braşov s-au grăbit să declare că meciul împotriva Chindiei va fi unul de vacanţă pentru „stegari”. Preşedintele Costel Zotta a afirmat că tragerea la sorţi este excelentă pentru echipa sa, în vreme ce Adrian Szabo, tehnicianul prim-divizionarei a anunţat că vine la Târgovişte doar cu gândul la calificare.
Iată ce se scria în presa braşoveană după tragerea la sorţi:
FC Braşov a avut parte de o tragere la sorţi cu noroc pentru 16-imile Cupei României. Adversara braşovenilor în această fază a competiţiei va fi Chindia Târgovişte, o echipă modestă care evoluează acum în Liga a 3-a. Cum elevii lui Adrian Szabo vor juca duminică, la Piatra Nemaţ, în campionat, cu Ceahlăul, cel mai probabil meciul cu Chindia Târgovişte se va disputa miercurea viitoare pe terenul dîm-boviţenilor. Antrenorul Adrian Szabo, spune că FC Braşov trebuie să obţină calificarea în faza următoare a Cupei României. „Vom merge la Târgovişte decişi să obţinem calificarea. Vom trata şi acest joc cu toată seriozitatea, pentru că ne dorim cu toţii ca FC Braşov să aibă un parcurs cât mai lung în Cupa României. Nu ştiu dacă voi folosi la Târgovişte jucătorii care au evoluat mai puţin în acest start de sezon. Avem un lot valoros şi numeric cu care putem face faţă atât în campionat cât şi în Cupa României”, a declarat antrenorul „galben-negrilor”, Adrian Szabo. „Vrem în Europa”
Încurajat de parcursul bun din campionat din ultimele runde, în care Braşovul a urcat de pe ultimul loc al clasamentului pînă pe poziţia a 10-a, Constantin Zotta, are planuri mari cu echipa în acest sezon al Cupei României. Prezent la tragerea la sorţi care a avut loc, ieri, la Bucureşti, Constantin Zotta, anunţă obiective măreţe pentru gruparea braşoveană. „Este o tragere la sorţi foarte, foarte bună pentru noi. Cupa României este o competiţie pe care o tratăm cu mare seriozitate şi în care ne dorim un parcurs cît mai lung. Chiar dacă noi nu avem un buget ca şi granzii Ligii I ne gîndim şi noi să jucăm în cupele europene în sezonul viitor. Este foarte greu însă, mulţi vor spune că ne gîndim prea sus, e diferenţă foarte mare de bugete. E greu să te compari cu Steaua, Astra sau Petrolul, dar de ce să nu visăm. Trebuie să ne gîndim tot mai sus. Avem un grup unit, cu jucători de calitate care pot face performanţă. Un parcurs excelent în Cupa României ar duce la împlinirea unui vis frumos. De ce să nu jucăm şi noi la anul? Trebuie să credem în şansa nostră şi să luăm pas cu pas fiecare meci. Primul obstacol va fi meciul cu Chindia, în care pornim clar cu prima şansă”, a spus oficialul lui FC Braşov. (sursa: Monitorul Expres).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...