Campioana debutează în Cupă DE-ACUM ÎNCEPE GREUL! CS Municipal Târgovişte – ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe. Sâmbătă, ora 18.30, Sala Polivalentă. Intrare liberă

Date:

baschet1Cupa României este o competiţie pe care Târgoviştea a câştigat-o de cele mai multe ori. Cu excepţia câtorva ediţii, trofeul a ajuns în Vechea Cetate de Scaun, iar eşecul din stagiunea precedentă a zgândărit orgoliul formaţiei lui Dan Fleşeriu.
E drept, parcă niciodată accesul în fazele superioare nu a fost mai dificil ca acum pentru că adversara dâmboviţencelor va fi una dintre candidatele reale la cucerirea Cupei, Sepsi Sf. Gheorghe. Adversara Târgoviştei s-a întărit serios în această vară şi şi-a anunţat deja intenţiile de a forţa câştigarea ambelor competiţii interne.
Spre deosebire de campionat, care-i lung şi plin de surprize, în Cupă totul se joacă într-una sau maximum două manşe. Cine greşeşte e out. Aşa că Huţanu şi compania trebuie să gestioneze situaţia cu multă atenţie. „O să fie un meci greu. Nu exclud posibilitatea să pierdem meciul de acasă, dar avem şansa ca echipa calificată să se decidă după două jocuri. Cine e mai bun merge mai departe”, a spus Dan Fleşeriu înaintea acestei adevărate finale din primul tur.
Contra Aradului, CS Municipal a arătat că poate. Acum miza e ceva mai mare şi pentru asta fetele lui Fleşeriu trebuie să profite de orice situaţie ivită. Totul va conta în această „dublă”, iar euforia victoriei cu ICIM trebuie să treacă repede. Nu de alta, dar o calificare nu se poate obţine doar din elan şi amintiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...