CSM A TRĂIT PERICULOS! CSM Târgovişte – ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe 73 – 60 (15-15, 16-23, 14-17, 28-5)

Date:

csmIndiferent ce s-ar spune, baschetul este un sport care îşi oferă trăiri unice. De multe ori nu e prea sănătos să le trăieşti fiind implicat emoţional pentru că rişti să cazi victima vreunui puseu de tensiune sau, mai rău, să faci vreun atac de panică. Din fericire, fanii târgovişteni au fost departe de ambele situaţii în meciul de sâmbătă seara, dar senzaţiile tari oferite de victoria, până la urmă, confortabilă, au fost special.
Victoria din Supercupă părea să le fi dat aripi jucătoarelor târgoviştene, care în primele minute ale partidei cu Sepsi controlau situaţia cu alura unei echipe responsabile. Prima pauză indica o egalitate nedreaptă în condiţiile în care oaspetele rămăseseră în joc graţie şansei.
Din sferul doi a început dansul. Târgoviştea a falsat în multe moment, în vreme ce Sf. Gheorghe a marcat cu regularitate. Nimic nu mai era la fel ca-n primele 10 minute. Fetele echipate în verde s-au descurcat de minune ajutate de sterilitatea defensivă şi de aiureala de sub panoul advers ale CSM-ului.
La cabine Târgoviştea a intrat cu capul jos. 7 puncte avantaj pentru Sepsi, iar avansul avea să se mărească în penultimul sfert, când campioana a continuat să presteze modest spre slab.
Şi când toată lumea adunată în sală se obişnuise cu idea că favoritele vor pierde duelul, a venit lumina. A venit fenomenalul sfert patru. În limbaj fotbalistic am putea spune că Sepsi nu a trecut jumătatea terenului, în vreme ce fetele lui Fleşeriu păreau trezite dintr-un somn greu condimentat cu visuri urâte.
10-0 în primele minute şi o egalitate care a aprins sala mai ceva ca un incendiu. Campioana nu s-a oprit. A accelerat cu orice risc. Oponentele au marcat cu greu primele puncte, dar mingea continua să intre în coşul lor cu o uşurinţă inexplicabilă. 28-5 a fost scorul ultimei manşe a jocului din poli-vanetă şi 73 – 60, la general pentru CSM, care a terminat senzaţional un meci ce părea compromis.
Evident, nimic nu e jucat definitiv, dar acum CSM este favorită la calificare!
Marcatoare:
Târgovişte: M. Coker 12, A. Stoe-nescu 4, J.Watson 4, P. Poole 23, Whittington 7, C. Givens 19
Antrenor: Dan Fleşeriu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...