CS Municipal Târgovişte a ratat calificarea în sferturile Cupei României DEZASTRU! ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – CS Municipal Târgovişte 86 – 60 (23 – 25, 20 – 12, 24 – 13, 19 – 10)

Date:

csmEchipa cu cele mai multe cupe ale României în vitrină a fost eliminată din competiţia în care era specialistă încă din primul tur. Aşa ar putea fi sintetizată prestaţia echipei de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgovşte în dubla manşă cu Sepsi Sf. Gheorghe. În termeni jurnalistici a fost un dezastru pentru că echipa lui Dan Fleşeriu a clacat într-un moment care n-o avantajează. Şi nici pe tehnician nu-l pune într-o lumină foarte bună, mai ales că, pentru prima oară de la începutul meciurilor oficiale, a avut la dispoziţie întreg lotul de jucătoare, inclusiv Porchia Green.
Şi tocmai când se părea că astrele încep să se alinieze favorabil pentru Târgovişte a venit această lovitură de baros drept în moalele capului, la care nici jucătoarele şi nici omul de pe bancă nu au avut reacţie. Cele 13 puncte handicap au fost un mizilic pentru Sepsi, care a vrut să demonstreze că pot obţine un avans dublu la meciul de acasă. Au vrut şi au făcut.
În schimb, pentru CS Municipal urmează o peroadă delicată. Moralul e răvăşit, iar meciul cu Arad bate la uşă. Sâmbătă, de la ora 19.30 se joacă marele derby cu ICIM, iar Dan Fleşeriu trebuie să-şi trezească fetele dacă îşi doreşte să evite o altă catastrofă!
Marcatoare CSM: P. Green 2, E. Dincă 3, M. Coker 13, J. Watson 2, P. Poole 15, K. Whittington, C. Givens
21
Antrenor. Dan Fleşeriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...