F. C M. Targovişte A ieşit din pasa neagră

Date:

Fcm Targoviste -Unirea TarlungeniEchipa de pe malul drept al lalomiţei a ieşit din pasa neagră pricinuită de eşecurile la scor, 0-7 (în deplasare), cu Inter Clinceni şi 0-5 (acasă), cu Sportul Vişina Nouă după două remize, 1-1 (în deplasare), cu Dinică Golescu Câmpulung şi 0-0 (acasă), cu S.C.M. Argeş Piteşti. în aceste două confruntări F.C.M. s-a dovedit harnică şi bine închegată. A fost ordonată şi mai atentă în apărare. între buturi şi-a făcut apariţia Marian Zgâmbău care a avut evoluţii excelente. Pur şi simplu a ermetizat poarta. Zona centrală a defensivei a fost betonată de fundaşii centrali Coman şi Oprea, iar flancurile au fost acoperite de I. Constantin (pe dreapta) şi Dumitru (pe stânga).
Gâldău şi Mândru au măturat tot mijlocul terenului. Apoi, Lungeanu a fost agresiv şi arţăgos, iar Maria a încercat să rupă ritmul cu şarjele sale imprevizibile. De multe ori aceştia au rătăcit busola paselor precise. Rapiditatea lui Mihăilă a permis apariţiile şi infiltrările în treimea adversă ale lui Leţu. Dar atacantul târgoviştean dispare din joc, din când în când, cam cât ai bea o cafea.
în partida cu S.C.M. Argeş Piteşti, Tibi Calofir n-a
putut evalua fiind suspendat pentru cumulul de cartonaşe galbene.
în această partidă, antrenorul Puiu Becheanu nu sa bazat pe norocul lui Zgâmbău, pe siguranţa lui Coman, pe imaginaţia lui Mândru, pe ingeniozitatea lui Mihăilă.
După disputarea a 11 etape, F.C.M. Târgovişte ocupă locul 10, cu 14 p, la egalitate de puncte cu Sportul Vişina Nouă şi Sporting Roşiori. In ultimele etape al turului, F.C.M. joacă cu Chindia Târgovişte (în deplasare) şi Concordia 2 Chiajna (acasă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Bătaie, la un pahar de vorbă 

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției...

A furat câinele dintr-o gospodărie 

Polițiștii au fost sesizați de către o persoană din...

Incendiu de amploare la o locuință din Ungureni, intervenție rapidă a pompierilor

Pompierii au fost solicitați să intervină în cazul unui...

Pericol pe drumurile din Dâmbovița 

Polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești...
error: Conținutul este protejat!!