MONI ŞI CHRISSY AU BĂTUT SATU MARE

Date:

Monika Brosovszky-BorigaUniv. Goldiş ICIM Arad a câştigat derby-ul vestului în baschetul feminin, trecând cu scorul 82-63 de formaţia CSM Satu Mare. în urma acestei victorii, arădencele obţin locul 2 în clasamentul LNBF şi implicit vor avea avantajul terenului propriu în play-off.
Echipa de pe Mureş a început tare partida, realizând rapid un 6-2, dar imediat sătmărencele restabilesc egalitatea. Aradul a preluat conducerea din nou după coşul de 3 puncte al lui Brovoszky şi a început să se distanţeze pe tabelă, care, la finalul primului sfert, scorul era de 20-15. Sfertul al doilea a continuat cu ICIM-ul la cârma jocului, iar cele 3 aruncări consecutive de 3 puncte ale lui Suzana Milovanovic şi încă unul reuşit de Brosovszky au făcut ca diferenţa să crească la 12 puncte, scor 34-22 (minutul 14). Totuşi, Satu Mare nu a renunţat şi, cu un joc foarte bun al lui Anemarie Părău, a revenit în joc şi s-au apropiat la doar 3 puncte la finalul primei reprize.
Revenită de la cabină, echipa gazdă s-a desprins din nou pe tabelă, datorită unui joc de excepţie al lui Chrissy Givens, care a fost de neoprit sub ponoul sătmărean. Înaintea ultimelor 10 minute de joc, ICIM-ul era în avantaj de 14 puncte, scor 63-39. Ultimul sfert s-a mers cap la cap, iar pe final, arădencele au majorat avantajul, făcând ca scorul final al derby-ul să fie 82-63 pentru gazde.
În urma acestei înfrângeri, CSM Satu Mare suferă a 4-a înfrângere din acest sezon, în timp ce Aradul obţine a 18-a victorie stagională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...

Coliziune  pe DN 71, pe raza localității Bâldana

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un...