F.C.M. Târgoviste „Tunarii” au arătat multă poftă de joc

Date:

Fcm Targoviste -Unirea Tarlungeni■ Victorie la scor în primul amical al iernii – Săndulescu a marcat trei goluri – Mândru patru pase de gol – Vor veni Daia (Chindia) şi Oc. lonescu (C.S. Afumaţi) – Au fost încercaţi juiorii: Zamfir, Nicoară şi Braghidin – Alţi patru juniori au fost în lot
După un meci-şcoală efectuat miercuri, „Tunarii” s-au întâlnit sâmbătă, la Şotânga, cu echipa de Liga a 4-a, Voinţa Perşinari. Băieţii lui Puiu Becheanu au arătat multă poftă de joc, au fost energici, insistenţi şi au câştigat cu scorul de 7-2 (40). Au marcat: I. Constantin (11), Leţu (14), Enescu (28), Dragnea (43), Săndulescu (51, 61 şi 81), respectiv Zidăroiu (72), Şerban (77).
Roş-albaştrii au avut în permanenţă soluţii şi resurse. Au condus clar ostilităţile. Echipa din Perşinari a încercat să ţină pasul. Are în componenţă trei jucători: Florin Constantin, Beni Popescu, Cristi Dinu care au evoluat pe a doua scenă a fotbalului românesc.
Atacurile F.C.M.-ului, în special din prima repriză, au muşcat din plin. La golurile marcate l-au avut în rol de om de ultimă pasă pe Silviu Mândru. Acesta i-a servit ideal pe I. Constantin, Leţu, Enescu şi Dragnea care au făcut ca la pauză scorul să fie 4-0.
în partea a doua a jocului, atacantul Ştefan Săndules-cu a penetrat de trei ori poarta lui Vasiloiu. La două dintre acestea asistul a fost dat de către Enescu.
Formaţia din Perşinari a fost mai activă pe final de meci când a punctat prin Zidăroiu şi Şerban.
De remarcat că ambele echipe au trimis de câte două ori balonul în barele porţilor: Mândru (59), Enescu (67), respectiv Stroe (18), Zidăroiu (43) iar Şerban (75) a ratat o lovitură de la 11 m.
La F.C.M. Târgovişte sa reîntors Valentin Enescu care plecase de la echipă după etapa a 5-a.
Tot despre o reîntoarcere se poate vorbi şi în cazul atacantului Ştefan Săndulescu care a venit pe malul drept al lalomiţei după voiajul la Urban Titu şi Chindia Târgovişte.
Săptămâna aceasta vor veni la F.C.M., Andrei Daia (Chindia Târgovişte) şi Octavian lonescu (C.S. Afumaţi). Ultimul a plecat de la F.C.M. Târgovişte şi a jucat printre altele la Rapid Bucureşti, Gloria Bistriţa, F.C. Argeş Piteşti, în Liga întâi.
în partida cu Voinţa Perşinari au fost încercaţi Ristoiu (Voinţa Perşinari) şi Costache (Voinţa Crevedia) dar şi juniorii Zamfir, Nicoară şi Braghidin. Alţi juniori: Dimovici, Lică, Stoicescu, Gârtea au fost rezerve neutilizate.
Echipa finanţată de Ghiorghi Zotic va încheia ciclul săptămânal cu încă o partidă amicală, sâmbătă, 28 februarie, la Şotânga, pe terenul 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Bătaie, la un pahar de vorbă 

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției...

A furat câinele dintr-o gospodărie 

Polițiștii au fost sesizați de către o persoană din...

Incendiu de amploare la o locuință din Ungureni, intervenție rapidă a pompierilor

Pompierii au fost solicitați să intervină în cazul unui...

Pericol pe drumurile din Dâmbovița 

Polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești...
error: Conținutul este protejat!!