La Ploieşti, „Tunarii” târgovisteni S-au lovit de tenta perversa a arbitrilor

Date:

Fcm Targoviste -Unirea Tarlungeni„Tunarii” târgovişteni n-au jucat rău la Ploieşti, cu Astra 2 Giurgiu, dar au pierdut datorită unor gafe. Au condus cu 1-0 prin reuşita lui lonuţ Constantin din minutul 71, dar n-au ştiut să-şi conserve avantajul şi să securizeze victoria. S-au lovit şi de tenta perversă a arbitrului Sorin Adrian Costreia (Buftea) care a pus balonul la var, în minutul 73, la un presupus henţ la Coman. Cadoul a fost valorificat de către Raileanu care a egalat, 1-1. Acelaşi arbitru n-a văzut un fault în carul astralilor, în minutul 80, asupra lui Enescu, de parcă arbitra meciul cu ochelari de cal. Asistenţii Amadeo Stanciu şi Romeo Popa (ambii din Craiova) n-au făcut nimic altceva decât să-i împingă pe astrali de la spate. Mai mult, portarul Radu Zegheru a luat un gol de la aproape 40 m din lovitură liberă executată de Raileanu (90+1).
Egalul de acasă, 1-1, cu A.S.C. Podari şi înfrângerea, 2-1, din deplasare, cu Astra 2 Giurgiu au aruncat F.C.M.-ul în plin coşmar. Echipa de pe malul drept al Ialomiţei trebuie să-şi calculeze cu atenţie paşii încât să evite un „accident” în etapa următoare cu Urban Titu. Trebuie să limiteze riscurile la maxim şi să obţină izbânda.
în componenţa F.C.M.-ului sunt mai mulţi jucători valoroşi: Zegheru, Coman, Ionescu, Constantin, Mândru, Maria… care pot redresa situaţia. Echipa trebuie să-şi revină.
Se speră că profesorul Puiu Becheanu, împreună cu elevii săi, va găsi soluţiile câştigătoare în partida de sâmbătă, 21 martie, de la Şotânga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa joci la cazino

Inainte de a incepe sa joci sloturi video sau...

Izolații cu vată minerală de calitate: Ghid pentru eficiență și durabilitate

Izolarea termică a locuinței este esențială pentru asigurarea confortului...

ALERTĂ! La temperaturi mari recipientele din plastic elimină o substanță toxică

Perioada cu temperaturi caniculare determină un consum mai mare...

A DOUA OPERAȚIE PENTRU DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU

În urmă cu două săptămâni, Mihai Stoica, președintele Consiliului...