Enescu a rezolvat meciul

Date:

Fcm Targoviste -Unirea TarlungeniF.C.M. Târgovişte a obţinut prima victorie din sezonul de primăvară, învingând pe Urban Titu, cu 1-0 (Enescu 37). A început curajos meciul degajând forţă şi siguranţă, în timp ce Urban a fost timidă, n-a avut inspiraţie şi tonus fizic.
Profesorul Puiu Becheanu l-a aruncat în luptă pe Andrei Daia după o convalescenţă destul de îndepărtată. Acesta s-a descurcat destul de bine pe banda dreaptă pe care a stăpânit-o. Fundaşul central Oprea n-a mai greşit, a jucat simplu, nu s-a complicat. împreună cu „Mela” Coman l-a prins pe Constantinescu într-un cleşte din care n-a ieşit. Acelaşi tratament l-a suportat şi Roman după minutul 55. Clipe grele au avut şi jucătorii de bandă Neguţ şi Rădescu. N-au avut soluţii. Meciul l-a rezolvat Enescu (37) care a fost servit magistral de către Mândru.
După 1-0, F.C.M. a avut o aşezare de echipă economicoasă. S-a retras dar n-a oferit adversarei spaţii, unde să combine şi să se desfăşoare. Urban a fost derutată şi rigidă. Nu s-a apropiat de poarta lui Radu Zegheru decât cu centrări poluante. Oamenii de atac, Constantinescu, Rădescu, Neguţ, apoi Roman, Nedelcu, Vlad n-au tras niciun şut pe spaţiul porţii. Nici Ivaşcu n-a fost în zi de şut. Singura ocazie mai acătării s-a derulat în minutul 90+4 când fundaşul stânga Mirescu n-a putut valorifica centrarea lui Ivaşcu.
A câştigat partida echipa (F.C.M. Târgovişte) mai proaspătă şi mai insistentă. A învins un adversar buimac (Urban) mânat doar de ambiţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa joci la cazino

Inainte de a incepe sa joci sloturi video sau...

Izolații cu vată minerală de calitate: Ghid pentru eficiență și durabilitate

Izolarea termică a locuinței este esențială pentru asigurarea confortului...

ALERTĂ! La temperaturi mari recipientele din plastic elimină o substanță toxică

Perioada cu temperaturi caniculare determină un consum mai mare...

A DOUA OPERAȚIE PENTRU DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU

În urmă cu două săptămâni, Mihai Stoica, președintele Consiliului...