F. CM. Targoviste A legat două victorii

Date:

fcmElevii profesorului Puiu Becheanu au venit zâmbitori din voiajul de la Piteşti. Au învins cu 2-0 (Săndules-cu 14 şi Mihăilă 79) pe S.C.M. Argeş Piteşti. „Tunarii” târgovişteni au stăpânit terenul şi meciul. Au avut siguranţă în stil. Au combinat la mijlocul terenului. „Găselniţa” lui Becheanu, cu Leţu închizător, a fost de bun augur. I. Constantin (pe dreapta) şi Enescu (pe stânga) au alergat mult şi au colaborat fructuos cu fundaşii Daia, respectiv Tibi Calofir. Compartimentul median al F.C.M.-ului s-a impus în faţa lui Alexe, Stancu, Delcea, Boboc apoi Popescu, Albu şi Dobra. Săndulescu a fost omul care a făcut legătura între mijlocul terenului şi atac. Fundaşii centrali Coman şi Neagu au adus siguranţă în apărare iar portarul Zegheru a fost în permanenţă la post. A fost magnific în minutul 12 la şutul expediat de Stancu. A mai fost solicitat de câteva ori de către Marincău. De fiecare dată s-a descurcat.
Atacantul Dragnea i-a alergat de le-a scos sufletul lui Andrei şi Marincău. Portarul Udeanu a rămas simplu spectator la şutul expediat de Săndulescu (14), balonul lovind bara şi s-a prelins în poartă, 0-1.
După patru ratări (min. 10, 21, 60 şi 65) Mihăilă a spart gheaţa şi a marcat primul gol din retur după o fază pornită de Tibi Calofir continuată de Săndulescu,
0- 2.
Pe lisata „ratangiilor” se mai găsesc Săndulescu (min. 30 şi 70), Enescu (87 şi 89).
După disputarea a 24 de etape, F.C.M. Târgovişte se clasează pe locul 10, cu 27 p şi -9 la adevăr, la egalitate cu Inter Clinceni, ocupanta locului 9.
Pentru prima oară în acest retur, F.C.M. Târgovişte a legat două victorii:
1- 0 (Coman 49) şi 2-0 (Săndulescu 14 şi Mihăilă 79). A mai fost o asemenea ispravă în debutul sezonului (etapele 1 şi 2) când a învins cu 1-0 (Mihăilă) pe A.C.S. Podari şi pe Astra 2 Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un nou contingent de pompieri dâmbovițeni acționează în zonele afectate de inundații din județul Galați 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului...

Un bărbat a fost reținut pentru 30 de zile  pentru că a încalcă ordinul de protecție

În  urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Secției...

Un incendiu a izbucnit la un autoturism  iar pompierii dâmbovițeni au intervenit prompt

Flăcările au cuprins un autoturism  iar pompierii dâmbovițeni au...