La Direcţia de Salubritate din Târgovişte. A început sterilizarea gratuită a câinilor cu stăpân

Date:

sterilizare cainiÎncepând cu data de 10 iunie 2015, Primăria Municipiului Târgovişte a demarat acţiunea de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân din rasa comună sau metişii acestora, în limita bugetului aprobat de 100.000 lei, conform HCL nr. 58/31.03.2015.
Toţi deţinătorii de câini din Municipiul Târgovişte pot merge la sediul Direcţiei de Salubritate din cadrul Primăriei Municipiului Târgovişte din strada Radu de la Afumaţi, nr. 7 (lângă Cimitirul Simuleasa), telefon 0245/216995, între orele 9.00 – 14.00, unde vor completa o cerere tip. Pentru derularea operaţiunii, proprietarul trebuie să aibă asupra sa carnetul de sănătate al câinelui ce urmează a fi sterilizat, în care trebuie să fie ataşat colantul cu dovada microcipării.
După completarea cererii, care va fi înregistrată într-un registru special, se va elibera un bon cu care deţinătorul se va prezenta la cabinetul veterinar SC AMIVET IMPEX SRL (strada Calea Bucureşti, nr. 535 – nr vechi, 69 nr nou). Bonul este valabil pentru o perioadă de 90 de zile de la data eliberării. Programul de lucru este între orele 10.00 – 18.00. Programările pentru sterilizare se pot face telefonic la nr. 0721.212102 – dr. Mihai Simionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...