Vremea rămâne frumoasă şi caldă

Date:

gheorghe dumitruDupă o saptămână chiar friguroasă pentru o lună de vară, vremea schimbă foaia şi vine cu temperaturi chiar şi de 32 de grade. Totuşi, vremea devine pla-cută din 1 septembrie, când valorile termice vor oscila în jurul a 25 de grade.
„Astfel, în următoarele două săptămâni, mai exact din 24 august până pe 6 septembrie, vremea se va încălzi treptat până la finalul acestei săptămâni, când mercurul din termometre va arăta circa 31 de grade. După 1 septembrie se mai răceşte, cu o medie a valorilor diurne de 25 de grade, temperaturile fiind normale pentru începutul toamnei.
Minimele se vor încadra între 14 şi 17 grade, iar câţiva stropi de ploaie ar putea cădea doar în intervalul 1-4 septembrie. În zona de munte, media valorilor diurne va depăşi uşor 20 de grade, însă după 1 septembrie aceasta va scădea cu 3-4 grade. Astfel, până la finalul săptămânii viitoare, temperaturile vor ajunge la 15-17 grade.
În timpul nopţilor se vor înregistra circa 10-12 grade, iar în perioada 2-6 septembrie vor cădea ploi slabe, dar şi sub formă de averse”, a precizat Gheorghe Dumitru, şef staţie Meteo Târgovişte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...