Locuri de muncă în străinătate pentru cupluri

Date:

LOCURI DE MUNCADespărţirea de partenerul de viaţă, atunci când acesta pleacă în altă ţară cu jobul, este dureroasă. Dar lucrurile nu trebuie să fie aşa. Dacă nu doriţi să plecaţi la lucru singur, locurile de muncă adresate cuplurilor pot reprezenta soluţia perfectă pentru voi.
Munca în cuplu este noua tendinţă de angajare în străinătate şi nu puţini sunt cei care au apelat la astfel de joburi. Există diverse domenii în care poţi lucra alături de partenerul tău. Pentru că ştiu cât de greu este să te rupi de familie, angajatorii străini oferă locuri de muncă pentru cupluri ca o soluţie de care beneficiază ambele părţi.
Îngrijire copii şi vârstnici, munci casnice şi agricultură
În aceste domenii se regăsesc cele mai multe locuri de muncă disponibile. În astfel de cazuri, femeia este angajată ca baby sitter, pentru a avea grijă de copii sau pentru menaj, în timp ce bărbatul este angajat pentru activităţile de tipul: îngrijire grădină, reparaţii, şofat, etc.
De obicei, angajatorii oferă atât masă cât şi cazare gratuită, iar cel puţin o zi de weekend este liberă.
Locuri de muncă în ferme agricole sau de animale
În funcţie de activităţile desfăşurate de angajator, locurile de muncă în ferme presupun activităţi de genul:
– cules fructe şi legume, întreţinut plantaţii legumicole, pomicole şi/sau viticole, plantat legume, etc;
– îngrijire animale, întreţinere curăţenie în ferme, etc;
Oferte de muncă pentru cupluri în îngrijire bătrâni şi persoane imobilizate Pentru serviciile de îngrijire vârstnici şi persoane imobilizate la pat din străinătate, există foarte multe clinici şi azile care oferă locuri de muncă pentru cupluri. Trebuie reţinut că activităţile sunt destul de solicitante, atât fizic, cât şi psihic. Acestea pot fi activităţi de genul: menaj (gătit, curăţenie, cumpărături) sau activităţi de asistenţă socială (hrănire, transport, supraveghere, spălare, îmbrăcare, etc).
Agenţi de vânzări Pentru cuplurile tinere care îşi doresc un job sezonier, agenţiile de vânzări pot reprezenta o soluţie. Durata de angajare poate varia de la 3 luni până la 1 an. Pentru acest tip de job sunt necesare abilităţi foarte bune de comunicare, cunoaşterea limbii din ţara respectivă sau cel puţin limba engleză.
Joburi în industria alimentară pentru cupluri
Acest tip de joburi, din industria alimentară, sunt printre cele mai căutate în străinătate. Angajatorii străini oferă pentru cupluri posturi de barmani, ospătari, bucătari, chelneri, patiseri, ajutor de bucătar, cofetari etc.
De asemenea, în special în staţiunile turistice, în restaurante, puburi, pizzerii, cafenele sau gelaterii există destul de multe cupluri care au ales să lucreze împreună. În cele mai multe cazuri nu este importantă vârsta, însă un criteriu de selecţie este, în schimb, cunoaşterea limbii oficiale, sau a limbii engleze. Locuri de muncă în turism pentru cupluri
Joburile în turism atrag anual mii de cupluri în ţările din întreaga Europă. Deşi este o muncă solicitantă, acest fapt nu umbreşte frumuseţea şi mai ales buna recompensare a unui astfel de job. Dacă v-aţi hotărât să plecaţi în cuplu în străinătate şi să lucraţi în acest domeniu, vă puteţi angaja ca: – hostess sau entertainer
– antrenor sportiv (fie de fitness, tenis ori
fotbal)
– maseur, servicii de cosmetică, înfrumuseţare şi relaxare
– animator turistic în cadrul pensiunilor, hotelurilor, pentru petreceri sau seri de karaoke
– ghid turistic.
Pentru un astfel de job veţi avea nevoie de abilităţi de comunicare, socializare şi multă bună dispoziţie. Cunoaşterea limbii engleze sau a unei limbi de circulaţie internaţională este în cele mai multe cazuri obligatorie. Oferta agenţiilor de recrutare pentru locuri de muncă în străinatate pentru cupluri este în creştere, aşa că dacă te-ai decis să pleci cu partenerul/a trebuie să consulţi ofertele disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...