F.C. Aninoasa n-a făcut achiziţii spectaculoase Va practica un fotbal spectacol, pentru public

Date:

aninoasaCa un vulpoi bătrân, Puiu Becheanu a
venit cu ce n-a avut F.C. Aninoasa în 11 etape. Le-a redat jucătorilor plăcerea de a juca, dar mai ales i-a făcut pe aceştia să se simtă din nou fotbalişti. Apoi a ordonat joc ofensiv punând în avanposturi pe I. Maican şi Moţoi, iar în spatele lor pe Leotescu. A mers pe strategia ofensivă.
A întărit defensiva aşezându-i pe Coman şi Cernea pe locurile lor, fundaş central, respectiv fundaş stânga. Jucătorii sub 19 ani, Neacşu şi Roşciugă au dirijat elegant acţiunile de atac. Becheanu i-a băgat în seamă şi pe jucătorii autohtoni V. Niculae şi Vasiloiu. F.C. Aninoasa na mai stat „la cutie”. A evoluat în meciurile cu Atletic Bradu (2-1, acasă) şi Sporting Roşiori (0-0, în deplasare) cu tupeu încă de la început. A împins jocul sus în terenul advers şi a câştigat puncte. Insistenţa a dat roade.
Puiu Becheanu nu s-a bucurat în stilul lui Şumudică, nici măcar ca nesuferitul de Rednic. În meciul cu Atletic Bradu, F.C. Aninoasa şi-a tras puterea din forţa tribunei. Peste 500 de suporteri şi-au înroşit palmele aplaudând pe favoriţi.
Echipa păstorită de Constantin Maricescu n-a fost dezlănţuită pe piaţa transferurilor. S-a mişcat decent în „il mercato” din această iarnă. A luat ce-i trebuie, trei jucători sub 19 ani: Popescu (Avântul Măneciu), Ghenu (Urban Titu), şi A. Enescu (F.C.M. Târgovişte). Nu sunt mutări spectaculoase, dar sunt utile.
F.C. Aninoasa şi-a făcut echipă bună. Pentru că nu se retrogradează va juca pe ofensivă pentru fotbalul spectacol, pentru fidelii ei spectatori.
Va fi o primăvară (returul se desfăşoară între 5 martie şi 14 mai) extrem de atractivă pentru F.C. Aninoasa, care promite spectacolul necesar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Prins în trafic conducând un autoturism deși avea permisul suspendat 

Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni...

Polițiștilor rutieri din Târgoviște au demarat o amplă razie 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au organizat o acțiune...

Polițiștii dâmbovițeni au participat la Ziua Națională a Curațeniei

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au dat un...

Bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală săvârșită asupra unui minor, arestat preventiv pentru 30 de zile

 Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați...