Liga a 4-a dâmboviţeană Un sezon de primăvară palpitant

Date:

sportMajoritatea echipelor de Liga a 4-a sunt în vacanţă. Doar liderul Flacăra Moreni (locul 1, cu 46p şi +22 la adevăr) a reluat antrenamentele, pe 18 ianuarie.
Formaţiile din acest eşalon vor debuta în sezonul de primăvară pe 5 martie, când e programată faza Cupei României. La o săptămâna se reia campionatul cu prima etapă din retur.
Campioana judeţului Dâmboviţa va susţine două meciuri de baraj (tur, retur) pe 18 şi 25 iunie pentru promovarea în Liga a 3-a. Până pe 13 iunie toate AJF-urile trebuie să informeze FRF cine e campioana judeţului.
În prima parte a campionatului o evoluţie bună au avut echipele Gloria Corneşti (locul 2, cu 40p) şi Recolta Gura Şuţii (3, cu 35p), echipe care completează podiumul. Echipa din Gura Şuţii este considerată revelaţia sezonului de toamnă. Refăcută din temelii (în vară au plecat 11 jucători), PAS Pucioasa se clasează sub podium (locul 4, cu 34p). Asta după ce a pierdut în mod ciudat, la masa verde, meciul cu Progresul Mătăsaru. În teren a fost 130 (!!!).
O evoluţie, dar şi o clasare meritorie au avut Petrolul Târgovişte (5, cu 32p) şi Luceafărul Dragomireşti (6, cu 30p) care în sezonul trecut au agonizat în partea a doua a clasamentului, aproape de zona retrogradării.
Consecventă jocului ofensiv, Voinţa Perşinari a terminat turul pe locul 7, cu 29p. Trupa lui Vali Junghie a pierdut la masa verde meciul cu Bradul Moroeni (în teren 5-1). Dacă rămânea cu punctele câştigate în teren era pe locul 5.
Mult sub aşteptări s-a comportat Avicola Tărtăşeşti (8, cu 27p), o echipă care la începutul sezonului era, împreună cu Flacăra Moreni, considerată favorită la locul întâi.
În pluton le găsim pe: Libertatea Urzicenca (9, cu 27p), Ştiinţa Odobeşti (10, cu 25p), Unirea Ungureni (11, cu 19p), Progresul Mătăsaru (12, cu 19p), Atletic Fieni (13, 18p). De remarcat faptul că Progresul Mătăsaru a câştigat două meciuri la masa verde, cu: PAS Pucioasa (în teren 0-13) şi Recolta Gura Şuţii (în teren 1-4).
Ocupanta locului 14, Săgeata Găeşti nu se ştie dacă va mai participa în competiţie din retur. A părăsit stadionul Tineretului din Găeşti după etapa a 11-a. De atunci e în pribegie fără ţintă. Pe locurile retrogradabile se află: Unirea Cobia (15, cu 13p), CS Petreşti (16, cu 13p), Comerţul Brezoaele (17, cu 11p) şi Bradul Moroeni (18, cu 9p).
Sezonul de primăvară se anunţă foarte palpitant, atât la locul întâi cât şi la retrogradare.
Ideal ar fi dacă echipa de pe locul întâi de la sfârşitul campionatului ar promova în Liga a 3-a. În aceste condiţii, echipa de pe locul 15 ar evita retrogradarea. Ar pica în categoria Onoare trei echipe în loc de patru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A fost panică mare la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște 

Pompierii au fost solicitați să intervină la Spitalul Județean...

Ard câmpurile în tot județul Dâmbovița 

Incendiu puternic de vegetație uscată în orașul Răcari, sat...

Accident rutier produs în localitatea Teiș

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...