Doliu în familia preşedintelui CJ Dâmboviţa

Date:

doliu tutuianuElena Ţuţuianu, mama preşedintelui CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a decedat, la vârsta de 68 de ani, în casa din satul Micloşanii Mari de pe malul stâng al Dâmboviţei, unde şi-a trăit cei mai mulţi ani ai vieţii. Elena Ţuţuianu a fost o femeie blândă şi harnică, care întotdeauna a avut o vorbă bună pentru oricine îi călca bătătura. Mama preşedintelui a suferit în ultima perioadă şi a fost internată cu câteva luni în urmă şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Boala a doborât-o în după-amiaza zilei de 29 ianuarie 2016. Elena şi-a unit destinele cu Alexandru Ţuţuianu, la data de 27 iulie 1964 având împreună patru copii, trei fete şi un băiat, în persoana preşedintelui, Adrian Ţuţuianu. La fiecare vizită la Micloşanii Mari, preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu trecea să-şi vadă mama. În urmă cu doi ani şi Alexandru Ţuţuianu, tatăl preşedintelui CJ Dâmboviţa, s-a stins din viaţă. Trupul neînsufleţit al mamei preşedintelui a fost depus la casa din Micloşanii Mari. Elena Ţuţuianu a fost şi va rămâne veşnic o mamă, bunică şi soacră devotată în sufletul familiei îndurerate.
Dumnezeu să-o odihnească printre îngeri!
Colegii din Consiliul Judeţean Dâmboviţa transmit sincere condoleanţe şi gânduri de alinare Preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veşnice a mamei sale.
Dumnezeu s-o odihnească în pace!
Colectivul redacţional şi tipografii cotidianului „Dâmboviţa” îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a celei care a fost Elena Ţuţuianu, mama preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, un exemplu de mamă, soacră şi bunică iubitoare şi devotată familiei sale. Sincere condoleanţe. Dumnezeu s-o odihnească în pace!
Colectivul redacţional de la PARTENER TV îşi exprimă regretul profund pentru dispariţia fulgerătoare a doamnei Elena Ţuţuianu, mama preşedintelui CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.
Suntem alături de preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu, la ceas de grea încercare, acum când buna lui mamă, a trecut la cele veşnice. Dumnezeu s-o odihnească în pace!
Prefectul judeţului Dâmboviţa, loan Marinescu
Suntem alături de familia preşedintelui CJ, Adrian Ţuţuianu acum când se desparte de cea care le-a fost mamă, bunică şi soacră, Elena Ţuţuianu. Sincere condoleanţe.
Primarul comunei Voineşti, Gabriel Dănuţ Sandu
În numele meu personal şi al instituţiei pe care o conduc, transmit sincere condoleante şi un gând de încurajare domnului Adrian Ţuţuianu pentru pierderea grea suferită astăzi, când mama domniei sale a trecut în veşnicie!
Acestea sunt momentele în care ne dăm seama care sunt adevăratele încercări ale vieţii, atunci când avem nevoie mai mult ca oricând de susţinerea şi încurajările celor apropiaţi.
Dumnezeu să o odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângaie! Cristian Stan, primarul municipiului Târgovişte
Adrian, îmi pare sincer rău pentru imensa pierdere pe care o trăieşti azi. Pierderea mamei ne lasă orfani chiar dacă, vorba poetului, „avem şi noi înşine ai noştri copii”.
Sunt alături de tine aşa cum cred că sunt toţi oamenii care te cunosc. Dumnezeu s-o odihnească! Stanciu Zisu, deputat PSD Dâmboviţa
Colegii şi prietenii din Organizaţia Judeţeană a PSD Dâmboviţa îşi exprimă, cu nemăsurată tristeţe, regretul pentru dureroasa pierdere suferită de preşedintele Adrian Ţuţuianu, care astăzi se desparte, după o grea suferinţă, de cea care i-a fost mamă, Elena Ţuţuianu.
Pe această cale, transmitem cele mai sincere condoleanţe şi ne alăturăm îndureratei familii, asigurând-o de întreaga noastră compasiune. Ne rugăm pentru odihna veşnică a unui om care va rămâne mereu în amintirea celor care au cunos-cut-o şi iubit-o.
Dumnezeu să o odihnească în pace şi să o aşeze în rândurile celor drepţi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa joci la cazino

Inainte de a incepe sa joci sloturi video sau...

Izolații cu vată minerală de calitate: Ghid pentru eficiență și durabilitate

Izolarea termică a locuinței este esențială pentru asigurarea confortului...

ALERTĂ! La temperaturi mari recipientele din plastic elimină o substanță toxică

Perioada cu temperaturi caniculare determină un consum mai mare...

A DOUA OPERAȚIE PENTRU DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU

În urmă cu două săptămâni, Mihai Stoica, președintele Consiliului...