ANDREEA PĂRĂLUŢA, SELECŢIONATA PENTRU MECIUL CU SPANIA

Date:

andreea pararutaReprezentativa feminină a României pregăteşte cea de-a doua parte a preliminariilor EURO 2017 cu un meci împotriva selecţionatei Spaniei
Pe 4 martie, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, de la ora 16:00, România întâlneşte Spania într-un joc de verificare. Adversarele „tricolorelor” ocupă locul 14 în clasamentul FIFA, cu 25 de poziţii mai sus decâ treprezentantele ţării noastre.
România a întâlnit Spania în grupa de calificare la Campionatul Mondial 2015 găzduit de Canada. Ambele partide au fost câştigate de iberice, cu 1-0, respectiv 2-0.
Pentru partida cu Spania, selecţionerul Mirel Albon a convocat jucătoarele:
• Portari: Andreea Părăluţă (ASA Tg. Mureş), Roxana Oprea (St. Polten/Austria)
• Fundaşi: Andreea Corduneanu, Corina Olar, Lidia Havriştiuc, Teodora Meluţă (toate Olimpia Cluj), Anamaria Gorea (ASA Tg. Mureş), Olivia Oprea (Levante/Spania), Măria Ficzay (Medyk Konin)
• Mijlocaşi: Adina Giurgiu, Ştefania Vătafu, Mara Bâtea, Ioana Bortan, Beatrice Tărăşilă (toate Olimpia Cluj), Florentina Olar (Fortuna Hjşrring/Danemarca), Raluca Sârghe (Konak Belediyespor/Turcia) • Atacanţi: Andreea Voicu, Mihaela Ciolacu, Alexandra Lunca (toate Olimpia Cluj), Cosmina Duşa (Konak Belediyespor/Turcia)
Reunirea este programată pe 29 februarie, la Centrul de Fotbal Buftea.
Reprezentativa de senioare a României se pregăteşte pentru partea a doua a preliminariilor EURO 2017. Cu două victorii, 3-0 cu Albania şi 3-1 în Grecia, un rezultat de egalitate, 2-2 în Ucraina, şi o înfrângere, 0-3 în Franţa, „tricolorele” antrenate de Mirel Albon se află pe poziţia a doua în preliminariile EURO 2017, una care, la finalul campaniei, va aduce ori calificarea directă la turneul final, ori dreptul de participare în jocul de play-off. „Obiectivul este participarea în premieră a naţionalei feminine a României la un turneu final de Campionat European”, spune selecţionerul.
La Campionatul European ce va fi găzduit în 2017 de Olanda se califică direct reprezentativele de pe primul loc în cele opt grupe preliminare plus şase dintre selecţionatele clasate pe locul al doilea. Alte două ocupante ale poziţiilor secunde vor disputa un play-off pentru ultimul loc la turneul final, unul care, în premieră, se va desfăşura cu 16 participante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

De ce fabricarea lumânărilor acasă este o alternativă interesantă la alte activități?

Într-o lume dominată de tehnologie și ritm alert, găsirea...

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...