Ce nume grele s-au înscris în PSD Dâmboviţa

Date:

psd dambovitaMarele tenor al României, Florin Georgescu, fostul rector al Universităţii Valahia din Târgovişte, Ion Cucui şi Paul Ciprian Patic, prodecanul Facultăţii de Inginerie, Electrică şi Electronică şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Valahia din Târgovişte, sunt noile nume care s-au înscris în PSD Dâmboviţa. Chiar preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a anunţat cele trei nume grele, în cadrul conferinţei de presă a PSD Dâmboviţa. Mai mult, marele tenor al României, Florin Georgescu se regăşeşte pe lista de consilieri judeţeni pentru alegerile din iunie 2016: „Am privilegiul, să vă anunţ că în echipa PSD Dâmboviţa au intrat trei personalităţi marcante ale vieţii publice din România şi ale vieţii publice locale. Îl salut cu prietenie şi îi mulţumesc domnului tenor, Florin Georgescu că s-a alăturat echipei noastre… Am discutat cu domnia sa, în ultimul an de mai multe ori. L-am rugat să vină în echipa noastră, pentru că avem nevoie să consolidăm în special, zona de activităţi culturale în judeţ…
A doua venire, extrem de importantă în PSD, este în persoana domnului Ion Cucui, foarte cunoscut dâmboviţenilor. Un om cu o carte de vizită impresionantă, de numele căruia se leagă devenirea Universităţii Valahia din Târgovişte.
Astăzi, s-a alăturat echipei noastre şi domnul Paul Ciprian Patic, prodecanul Facultăţii de Ingineri, Electrică şi Electronică şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Valahia din Târgovişte. Domnul Paul Ciprian Patic este de mai mult timp alături de PSD Dâmboviţa însă acum am făcut public acest lucru…”, a declarat Adrian Ţuţuianu.
Şi noii membrii ai PSD Dâmboviţa au ţinut să spună câteva idei: „Am fost invitat să fac parte din echipă şi am răspuns invitaţiei cu plăcere. În viaţă am răspuns tuturor invitaţiilor”, a declarat Ion Cucui.
„M-am mutat de 4 ani în zonă şi am spus public la un post de televiziune că mă voi oferi judeţului Dâmboviţa. PSD a fost primul partid care m-a dorit. Dânşii au fost primii. Mai există şi o parte artistică. Eram la un festival, în lojă cu domnul Ţuţuianu şi se cânta o melodie celebră-românească a unui mare artist al României, Ion Dolănescu. Textul suna aşa: „La Malu cu Florile, la mândra, la Pietroşiţa”, atunci neam privit fix în ochi şi ne-am dat seama că putem trăi”,a declarat tenorul Florin Georgescu.
„Când primeşti o invitaţie este bine să o onorezi… Pentru mine a fost o decizie clară de a participa la activităţile PSD şi să încerc să fac ceva pentru oameni”, a afirmat Paul Ciprian Patic, prodecanul Facultăţii de Inginerie, Electrică şi Electronică şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Valahia din Târgovişte.
Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a ţinut să sublinieze faptul că foarte multe nume noi, profesori din cadrul Universităţii Valahia activează în cadrul departamentelor de specialitate ale PSD Dâmboviţa, însă au ales să fie doar simplii simpatizanţi fără carnet de partid.
Un nou lot de candidaţi ai PSD Dâmboviţa
Tot în cadrul conferinţei de presă, preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a prezentat încă şapte candidaţi la funcţia de primar la alegerile din 5 iunie
2016:
– Primaria oraşului Fieni -Iulian Tătulescu
– Primăria comunei Ciocăneşti – Marin Păun – primar de 4 mandate
– Primăria comunei Iedera -Gheorghe Simion
– Primăria comunei Morteni -Laur Ionel Olteanu – vicepri-mar în funcţie
– Primăria comunei Tărtăşeşti
– Cristian Tudorache -viceprimar în funcţie
– Primăria comunei Valea Lungă – Emil Negru – fost viceprimar
– Primăria comunei Vulcana Pandele – Vasile Radu – ofiţer în rezervă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...