„Serenada Primăverii”

Date:

serenadaŞcoala de balet şi dans „Happy Dance Academy” Târgovişte – coordonator prof. coregraf Daniela Rotari (Toderaşcu) şi Parohia „Înălţarea Domnului” Catedrala Eroilor Târgovişte, prin corul de copii „Anastasis” -îndrumător pr. Lucian Constantin Mileşan, au organizat la sfârşitul săptămânii trecute, la Casa Tineretului din Târgovişte (Clubul Studenţilor) un spectacol de cântec şi dans în cinstea mamelor.
Programul a fost deschis la ora 16.00, cu o serie de ateliere de creaţie -felicitări şi mărţişoare – la care au participat copiii. Ele au fost conduse de cadre didactice care s-au alăturat iniţiativei, între care prof. Paula Mihălăchioiu (Şcoala Populară de Artă Târgovişte), Roxana Cernea (Pippolino Arte), prof. Nicolae Dumitra (Palatul Copiilor Târgovişte).
De la ora 17.00, activitatea s-a mutat din foaier în sala de spectacol, unde copiii au oferit din talentul lor publicului. Momente de cântec, poezie şi dans sau împletit cu mici surprize pregătite pentru cei mici.
Corul de copii „Anastasis”, de la Parohia „Înălţarea Domnului” – „Catedrala Eroilor” din Târgovişte, dirijat de părintele Lucian Constantin Mileşan, a fost înfiinţat în anul 2009, cu scopul de a îndrepta atenţia copiilor spre valorile muzicale autentice, de a exprima prin cântec recunoştinţa faţă de Dumnezeu, precum şi bucuria de a fi împreună în comuniune prin rugăciune şi cânt.
Şcoala de balet si dans „Happy Dance Academy”, coordonată de prof. coregraf Daniela Rotari (Toderaşcu), şi-a început activitatea în Târgovişte, în urmă cu trei ani şi jumătate, dar a reuşit în acest timp să se impună între cele mai bune şcoli de dans din ţară, calificându-se şi în 2015, şi în 2016, la Mondialele DanceStar. Copii cu vârste începând de la 3 ani învaţă să se exprime prin dans, deprind eleganţa ţinutei şi dezvoltă încredere în sine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...