MUNICIPAL A MAI FĂCUT MINUNI. ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – CS Municipal Târgovişte. Astăzi, ora 19.00, Sala „Kati Szabo”

Date:

baschetSezonul se apropie de final pentru echipele de baschet feminin din Romania. Campioana CS Municipal a ajuns în semifinalele întrecerii interne şi aşa cum s-a întamplat şi în ultimele două sezoane pleacă din postura outsider-ului în cursa pentru finală.
Adversara din penultimul act al competiţiei va fi Sepsi Sf. Gheorghe, o echipă fără mare tradiţie, dar cu potenţă financiară, care visează de ani buni la cel mai important trofeu din baschetul feminin romanesc. Anul trecut, dorinţa „verzilor” a fost stopată de o echipă targovişteană care a renăscut precum pasărea Phoenix şi a reuşit să producă una dintre cele mai spectaculoase răsturnări de situaţie din istoria acestui sport în Romania. Acum însă va fi şi mai greu. Targoviştea nu mai are acelaşi lot, iar diferendul pe care clubul continuă să-l aibă cu George Dikeoulakos, i-a împiedicat pe conducători să facă transferuri. Echipa încropită în toamna lui 2015 a reuşit să facă minuni într-un campionat în care Sepsi, Alba lulia, Braşovul şi chiar Galaţi au reuşit să aducă jucătoare importante. După un început de sezon timid, campioanele noastre au obţinut cate-va victorii absolut senzaţionale în faţa unor rivale cotate mult mai bine.
Astăzi, elevele războinicului Predrag Vasic dau piept cu cea mai bogată şi influentă echipă a momentului din campionatul romanesc. Cu siguranţă, misiunea fetelor noastre va fi aproape imposibilă, dar printre ele se mai află încă unele fete care ştiu cum se rezolvă astfel de situaţii limită. Andreea Huţanu, Porchia Green sau Andreea Orosz au fost acolo cand Municipalul reuşea minunea de la Sf. Gheorghe şi tocmai de aceea sperăm că am mai putea trăi un asemenea moment.
Prima bătălie e în sala lor. O sală în care fanii le ajută enorm, dar care devine absolut superbă atunci cand este redusă la tăcere de echipa adversă. O imagine pe care am văzut-o de multe ori de-a lungul timpului şi pe care sperăm să o retrăim în primul joc din semifinalele Ligii Naţionale de Baschet Feminin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

De ce fabricarea lumânărilor acasă este o alternativă interesantă la alte activități?

Într-o lume dominată de tehnologie și ritm alert, găsirea...

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...