Nume noi în PSD Dâmboviţa

Date:

cristian purcaroiuCol. dr. Cristian Purcăroiu s-a înscris în PSD Dâmboviţa şi este un om de bază pentru PSD Târgovişte. Preşedintele PSD Dâmbovita, Adrian Ţuţuianu a anunţat că domnul col. dr. Cristian Purcăroiu este unul dintre noii membri şi aduce un plus de imagine partidului: „V-am precizat că încerc să aduc în PSD, oameni noi cu o carieră impresionantă care au aplecare pe subiecte ce ţin de viaţa socială a oamenilor. Astăzi, am plăcerea să vă prezint pe col. dr. Cristian Purcăroiu, absolvent al Facultăţii de Medicină Militară-Secţia Medicină Generală, a profesat în specialitatea Boli Interne Secţia Medicală 3 în cadrul Spitalul Militar Central Bucureşti, din 1994 până în 2012 a fost medic şef al Policlinicii Militare Târgovişte, unde a avut o contribuţie majoră la amenajarea sediului nou şi dotarea acestuia. A fost şi colaborator al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte în perioada 19972007, a efectuat gărzi în Secţia de Cardiologie. Din anul 2012 până în prezent profesează în mediul privat. Pe CV-ul dânsului spune că în 22 de ani a acordat peste 100.000 de consultaţii boli interne şi cardiologie şi 80.000 de ecografii. Este membru al Societăţii Române de Medicină Internă şi participant la toate Conferinţele de Medicină Internă din ţară, congrese naţionale şi europene de cardiologie. Domnul doctor Purcăroiu este înscris în Organizaţia Municipală Târgovişte a PSD şi cred eu că este un lucru foarte bun, avem deja o echipă consistentă de medici care pot gândi şi Strategia de dezvoltare a serviciilor medicale în judeţ şi propuneri de modificare a actelor normative cu incidenţă în domeniu şi cu siguranţă pot fi vectori importanţi de imagine pentru Partidul Social Democrat şi în această campanie electorală, dar mai ales pentru viitor”, a declarat Adrian Ţuţuianu. Dr. Cristian Purcăroiu este de părere că alături de un partid puternic, aşa cum este PSD Dâmboviţa poate să se implice mult mai bine medical dar şi social pentru binele dâmboviţenilor: „Vreau să vă spun că în decizia de a intra în PSD un rol important l-a avut domnul preşedinte Adrian Ţuţuianu şi am considerat apoi că după 32 de ani de relaţie directă cu pacientul este bine să mă implic şi în modul administrativ al activităţii medicale din judeţ şi având şi ceva experienţă anterioară, de la Policlinica Militară Târgovişte, am considerat că în acest fel voi putea să particip mai bine pentru sănătatea pacientului dâmboviţean şi poate, de ce nu, să mă implic şi din punct de vedere social. Lucrurile acestea pot să le fac mai bine, aşa am gândit, numai din interiorul şi cu sprijinul unui partid puternic cum este PSD”, a declarat dr. Cristian Purcăroiu. Şi în perioada următoare vor fi prezentate alte nume noi care au ales să se alăture echipei PSD Dâmboviţa.
Cosmin Bozieri a ales să se alăture PSD Dâmboviţa
Oficial, fostul viceprimar al municipiului Târgovişte, Cosmin Bozieru s-a înscris în PSD Dâmboviţa şi i se alătură echipei ce îl susţine pe Cristian Stan. Alături de Cosmin Bozieru au venit şi alţi membrii ai PP-DD: „Vreau să vă anunţ oficial şi înscrierea lui Cosmin Bozieru în PSD Dâmboviţa, fost viceprimar al municipiului Târgovişte. Mă bucur că domnul Bozieru a venit cu o echipă consistentă care ne este extrem de utilă în municipiul Târgovişte şi în judeţul Dâmboviţa, cu foşti membrii ai Biroului Executiv al PP-DD, oameni care au ales să vină în PSD după ce s-au consultat între ei, refuzând să fie marionete în ceea ce apara astăzi a fi Organizaţia UNPR Dâmboviţa”, a declarat Adrian Ţuţuianu.
Cosmin Bozieru şi-a motivat foarte clar înscrierea în PSD Dâmboviţa: „După cum ştiţi, partidul pe al cărei liste am fost ales anul trecut în vară a fuzionat cu UNPR. La momentul respectiv toată lumea privea cu încredere această fuziune ţinând cond şi de situaţia în care se afla PP-DD şi ţinând cont şi de faptul că UNPR făcuse parte din cel mai performant guvern pe care l-a avut România în ultimii 25 de ani, a asigurat stabilitate acelui guvern şi cei care erau în Biroul Naţional al PP-DD şi noi care eram preşedinţi de organizaţii am privit cu încredere această fuziune, însă s-a dovedit că la nivel local UNPR nu exista în Dâmboviţa, aici exista doar un grup de interese care se folosea de sigla UNPR-ului, mi-am dat foarte repede seama de acest lucru din fel cum abordau problemele, cum alegeau să discute despre proiectele Târgoviştei. Am ales să rămân în echipa lui Cristi Stan, am ales să fiu alături de oamenii care mă apreciază, care îmi apreciază munca, am ales să fiu în echipa care vrea să construiască şi nu vrea să distrugă. Am ales să rămân în echipa cu care am început un drum, cu care am început un proiect, o echipă care m-a apreciat şi eu la rândul meu mi-am respectat cuvântul indiferent de consecinţe. Alături de mine au rămas aproximativ 80% din membrii Biroului Executiv Municipal al PP-DD şi de asemenea şi în judeţ, din cei aproximativ 28 de consilieri locali, mulţi şi-au manifestat încrederea faţă de proiectul pe care îl urmez eu acum. Sigur, dumnealor sunt consilieri locali, dacă s-ar expune ar risca o excludere din partid aşa cum şi eu am fost exclus… Am avut o discuţie cu membrii Biroului Executiv Local al PP-DD zilele acestea şi cu toţii am căzut de acord să îl sprijinim pe Cristi Stan, să sprijinim această echipă, să ne înscriem cu toţii în PSD şi vreau să vă spun că aproximativ jumătate din fostele organizaţii PP-DD Târgovişte sunt alături de noi, aproximez că în jur de 600-700 de foşti membrii PP-DD au trecut şi vor trece în continuare la PSD. N-am negociat absolut nimic cu PSD, am văzut că cei din PSD sunt oameni de cuvânt şi sunt oameni cu care poţi lucra, oameni care îmi apreciază şi mie munca şi vor să construiască şi mie îmi este de ajuns lucrul acesta, nu trebuie să negociem ceva… Dacă mă voi afla pe lista de consilieri municipali voi fi onorat”, a declarat Cosmin Bozieru. Alături de Cosmin Bozieru au venit în PSD Dâmboviţa, foarte mulţi membrii
PP- DD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...