Investiţii majore în comuna Produleşti

Date:

george georgescuIntr-un an şi jumătate de când este primarul interimar al comunei Produleşti, George Georgescu a reuşit alături de viceprimarul Rizea Constantin şi echipa sa de consilieri locali să realize foarte multe investiţii în localitatea pe care o conduce cu cinste. Fondurile europene au fost mană cerească pentru autorităţile din Produleşti, reuşind să achiziţioneze un buldoexcavator, utilaj de mare necesitate la nivelul localităţii. Şi la unităţile şcolare din comună s-au făcut investiţii. S-a pus accentul pe modernizarea grupurilor sanitare. Cu sprijin din partea CJ Dâmboviţa, autorităţile locale din Produleşti au reuşit să asfalteze 2,4 km de drum, lucrare finalizată anul trecut: „Investiţiile au început la Produleşti în anul 2015. Am achiziţionat un buldoexcavator prin fonduri europene în valoare de 280.000 lei. Am pus la punct toate şcolile şi grădiniţele din comună prin realizarea de grupurilor sanitare moderne, lucruri care erau de maximă necesitate la grădiniţe. Am reabilitat şi dispensarul uman. Nici infrastructura rutieră nu am omis-o de pe lista priorităţilor. Drept pentru care am pietruit toate străzile neasfaltate şi trebuie să spun că în asociere cu CJ Dâmboviţa am realizat în anul 2015, 2,4 km de asfalt şi ţin să-i mulţumesc domnului preşedinte CJ, Adrian Ţuţuianu pentru sprijinul acordat”, a declarat primarul George Georgescu.
Un alt proiect important aflat în stadiul de execuţie este realizarea unui parc în centrul comunei Produleşti, investiţie realizată din bugetul local. Un real sprijin financiar au primit şi bisericile din partea autorităţilor locale: „Am demarat un proiect foarte important ce priveşte amenajarea unui parc în centrul comunei. Este o investiţie pe fonduri proprii şi valoarea investiţiei se ridică la 70.000 de lei. Vreau să vă spun că sprijinim şi bisericile din localitate. La Biserica din Produleşti am asigurat suma necesară pentru achiziţionarea unei centrale termice şi realizarea întregii instalaţii pentru încălzire. S-a realizat o investiţie asemănătoare şi la Biserica Costeştii din Deal, iar în viitorul apropiat vom finaliza investiţia şi la Biserica Broşteni”, a spus primarulGeorge Georgescu.
În satul Costeştii din Deal în cel mai scurt timp se va finaliza o investiţie foarte importantă pe OG 28, canalizare, staţie de epurare şi staţie de pompare. La Costeştii din Deal reţeaua de canalizare este finalizată 100%. A mai rămas de finalizat staţia de epurare: „Se lucrează şi în satul Costeştii din Deal la staţia de epurare şi staţia de pompare. Zilele acestea ne va ajunge şi staţia de epurare. Investiţia se realizează pe Og 28. Lucrarea este începută de mult timp şi am avut perioade în care am crezut că va eşua, dar ne-am dat tot interesul şi iată că suntem la un pas de finalizare.Valoarea investiţiei este de 38 miliarde lei vechi” a mai completat primarul George Georgescu.
Autorităţile locale vor demara în zilele următoare şi lucrările pentru o piaţă modernă: „în maximum două săptămâni vom demara şi lucrările pentru o piaţă modernă, dat fiind faptul că în fiecare zi de miercuri, la Produleşti este zi de obor. Vrem să venim în sprijinul comercianţilor şi să le realizăm condiţii optime pentru a-şi vinde marfa şi nu aşa cum o fac acum la marginea drumului. Investiţia o facem tot din fonduri proprii, deja o parte din bani îi avem prevăzuţi în buget”, a spus primarul George Georgescu. Edilul George Georgescu a ţinut să informeze locuitorii din Produleşti că în viitorul apropiat se vor face asfaltări în toate cele trei sate. Există două proiecte pe OG 28 ce vizează asfaltări în toate cele trei sate: „Mai avem două proiecte pe OG 28, unul dintre ele este afişat pe SAP. Cele două proiecte au o valoare de 57 de miliarde lei vechi şi vizează lucrări de asfaltare. Pe unul din proiecte vom asfalta 2,8 km, iar pe celălalt 4,8 km şi vreau să vă spun că prin aceste două proiecte am acoperit întreaga comună Produleşti, cele trei sate vor fi asfaltate în totalitate” a declarat primarul George Georgescu.
Pentru a-şi putea duce la bun sfârşit toate proiectele, primarul George Georgescu şi-a depus candidatura pentru un mandat de primar al comunei Produleşti, având în spate o echipă puternică de consilieri, şi faptele care vorbesc de la sine: „Este foarte adevărat, candidăm pentru un nou mandat în comuna Produleşti. Am alături de mine o echipă puternică, alături de care am făcut lucruri foarte bune şi mai mult am realizat într-un an şi jumătate am reuşit foarte multe lucruri pentru comuna Produleşti. îi asigur pe cetăţenii din Produleşti că dacă într-un an şi jumătate am reuşit foarte multe lucruri, cu siguranţă şi în următorii patru ani voi reuşi să schimb în bine faţa localităţii. Vom susţine în continuare şi pe domnul Adrian Ţuţuianu, preşedinte la CJ” a conchis primarul George Georgescu.
Primarul George Georgescu îl susţine pentru un nou mandat la CJ, pe preşedintele Adrian Ţuţuianu care a fost alături de administraţia din Produleşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa joci la cazino

Inainte de a incepe sa joci sloturi video sau...

Izolații cu vată minerală de calitate: Ghid pentru eficiență și durabilitate

Izolarea termică a locuinței este esențială pentru asigurarea confortului...

ALERTĂ! La temperaturi mari recipientele din plastic elimină o substanță toxică

Perioada cu temperaturi caniculare determină un consum mai mare...

A DOUA OPERAȚIE PENTRU DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU

În urmă cu două săptămâni, Mihai Stoica, președintele Consiliului...