PSD Răzvad a depus dosarele de candidatură pentru Consiliul Local şi funcţia de primar al comunei Răzvad

Date:

psd razvadPSD Răzvad a depus vineri, dosarele de candidatură pentru Consiliul Local şi funcţia de primar al comunei Răzvad la sediul Circumscripţiei Electorale Nr. 68. Viceprimarul Emanuel Spătaru, este candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Răzvad şi are alături o echipă de oameni dornici să lucreze pentru binele comunităţii din Răzvad: „Mi-am depus candidatura cu cele mai bune gânduri. Suntem foarte hotărâţi, foarte determinaţi să continuăm lucrurile bune în comuna Răzvad. Am alături o echipă care mă susţine şi vreau să cred că este una dintre cele mai bune echipe pe care PSD Răzvad o dă Consiliului Local, în ultimii ani. Sunt oameni cu experienţă care vin din toate domeniile de activiate şi vreau să cred că suntem o echipă câştigătoare la Răzvad”, a declarat viceprimarul Emanuel Spătaru.
De la eveniment nu a lipsit secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea care este şi preşedintele PSD Răzvad şi a subliniat faptul că pe lista pentru CL Răzvad se găsesc foarte multe doamne şi că este convins de forţa femeilor în politică: „Eu cred că am reuşit să prezentăm o echipă foarte bună după părerea mea. Am lângă mine foarte multe doamne şi sunt convins de forţa femeilor în politică, sunt convins că vor aduce un plus valoare acestei echipe. Avem oameni care prin profesiile pe care le practică dovedesc că s-au realizat profesional şi sperăm să-şi aducă contribuţia şi din punct de vedere administrativ la ceea ce se întâmplă bun în Răzvad… Împreună cu această echipă, vom construi viitorul comunei Răzvad!… Cetăţenii din comuna Răzvad trebuie să aibă încredere în această echipă, vom continua lucrurile bune începute de PSD în Răzvad”, a afirmat Alexandru Oprea.
Viceprimarul Emanuel Spătaru s-a bucurat şi de prezenţa preşedintelui TSD Dâmboviţa, Liviu Vasilescu care a spus că la Răzvad, faptele vorbesc de la sine: „La Răzvad s-a constituit o echipă puternică, adevărată, o echipă din care sunt bucuros să fac parte. Faptele vorbesc de la sine. Îl felicit pe Emanuel Spătaru că şi-a asumat această candidatură. Le doresc succes şi împreună să facem lucruri frumoase pentru comuna Răzvad” a spus preşedintele TSD Dâmboviţa, Liviu Vasilescu.
PSD Răzvad are un singur obiectiv, Victoria!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa joci la cazino

Inainte de a incepe sa joci sloturi video sau...

Izolații cu vată minerală de calitate: Ghid pentru eficiență și durabilitate

Izolarea termică a locuinței este esențială pentru asigurarea confortului...

ALERTĂ! La temperaturi mari recipientele din plastic elimină o substanță toxică

Perioada cu temperaturi caniculare determină un consum mai mare...

A DOUA OPERAȚIE PENTRU DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU

În urmă cu două săptămâni, Mihai Stoica, președintele Consiliului...