Jandarmii dâmboviţeni „Donează sânge, salvează o viaţă!”

Date:

donare sangePrimii jandarmi dâmboviţeni s-au prezentat, ieri, 24 mai a.c., la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa pentru a dona sânge. Acţiunea, înscrisă în cadrul campaniei „Donează sânge! Salvează o viaţă!”, va continua şi în zilele de 26 şi 27 mai a.c.
Prin gestul lor, jandarmii doresc să determine cât mai mulţi cetăţeni să ia atitudine şi să conştientizeze că prin donarea de sânge pot salva viaţa mai multor oameni aflaţi în suferinţă.
În perioada 23-27 mai 2016, Patriarhia Română, în parteneriat cu Jandarmeria Română şi cu sprijinul Institutului Naţional de Transfuzie Sanguină, organizează un amplu program naţional de donare de sânge. Această acţiune face parte din campania naţională „Donează sânge! Salvează o viaţă!”, iniţiată de Patriarhia Română în anul 2013 şi ajunsă acum la a Xl-a ediţie. Campania naţională „Donează sânge! Salvează o viaţă!” are ca scop informarea cetăţenilor cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele din România, creşterea numărului de donatori şi îmbunătăţirea stocurilor sanguine.
Până în prezent, la nivelul întregii ţări această acţiune umanitară s-a concretizat în recoltarea a peste 8 mii de litri de sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...