Cupa României – Faza judeţeană. De trei ediţii, trofeul e la Moreni

Date:

cupa romanieiFlacăra şi-a depăşit la toate capitolele adersara Recolta Gura Şuţii şi a câştigat Cupa României la scor de neprezentare, 3-0. Echipa de pe malurile Cricovului Dulce a jucat mai bine, mai direct, mai cursiv şi mai energic decât adversara sa. Chiar dacă nu a făcut un joc strălucit, echipa antrenată de Gabi Paraschiv a câştigat fără probleme, la un scor de neprezentare, 3-0. Au marcat: Iliescu (23), Drăgan (71) şi Cârnaru (77).
Morenarii au avut singurele emoţii în minutul 28 când portarul Panaite a ieşit aiurea, Alex Stoica a trimis balonul spre poarta goală, dar a intervenit salvator „Cartuş” Acasandei, care a respins de pe linia porţii. Dacă marca, Recolta putea deveni rănitul care putea fi periculos, însă şansa i-a închis uşa în nas.
„Lupii galbeni” din Moreni au fost mai mereu în atac, iar fundaşii de la Recolta au ieşit din apărare cu consacrata bubuială.
„Războinicii” lui Titel Dinu au avut câteva acţiuni de „guerilă” însă poarta lui Panaite nu a fost ameninţată.
Arbitrul Cristi Catană a vrut să fie diplomat, să mulţumească ambele combatante şi să nu iasă scandal. Putea să-i elimine pe Stoica (42) şi Petruţiu (90+1) pentru cumul de cartonaşe galbene şi pe Curiman (84), care a vrut să-l bată pe Mihai Plăcintă. Acesta din urmă e prea ţâfnos şi recalcitrant şi era să-i mute fălcile Curiman. Prea agitat şi pus pe harţă este şi portarul Panaite.
Având controlul în teren şi mereu în avantaj, banca tehnică a Flacărei a fost liniştită. Flacăra a câştigat pe merit. Este o formaţie echilibrată, bine articulată şi dispusă în terenul de joc, cu valenţe deosebite pentru jocul dinamic şi realist. Deţine de trei ani troeul în vitrină: 3-0 cu FCM Târgovişte (la Fieni, 2014), 7-0 cu Atletic Fieni (la Târgovişte, 2015), 3-0 cu Recolta Gura Şuţii (la Aninoasa, 2016). Urmează dubla (tur-retur) cu Voinţa Crevedia pentru promovarea în Liga a 3-a, pe 18 şi 25 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa joci la cazino

Inainte de a incepe sa joci sloturi video sau...

Izolații cu vată minerală de calitate: Ghid pentru eficiență și durabilitate

Izolarea termică a locuinței este esențială pentru asigurarea confortului...

ALERTĂ! La temperaturi mari recipientele din plastic elimină o substanță toxică

Perioada cu temperaturi caniculare determină un consum mai mare...

A DOUA OPERAȚIE PENTRU DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU

În urmă cu două săptămâni, Mihai Stoica, președintele Consiliului...