Barajul de promovare în Liga a 3-a: Turul. Flacăra a avut curaj, Voinţa, răbdare. Voinţa Crevedia – Flacăra Moreni 2-2 (1-1)

Date:

sportStadionul din Crevedia, teren bun, timp călduros, spectatori 1500.
Au marcat: Florea (min. 14), Nedelea (90+3), respectiv Cârnaru (33), E Guţă (50). Şuturi spre poartă 8-10, pe spaţiul porţii 5-4, cornere 9-1.
Au arbitrat: Ovidiu Oprea
6 (Ploieşti)-ionel Dumitru 6,5 (Gherghiţa-Prahova), Doru Petre
7 (Ploieşti).
Observatori FRF: Valeriu ioniţă şi Aurelian ionescu (ambii din Bucureşti).
Cartonaşe galbene: Filip, Dobre-E. Guţă, Acasandrei, Negrea.
Crevedia: Tănase 6,5-Oprea 6, Neagu (79-Alecu), Leţu 5,5, Filip 5,5-Nedelea 6,5, Bărcănescu 6 (57-Andro 6,5), Snagoveanu 6, Florea 7 (cpt)-M. ionică 5,5 (67-Dobre 7), Truţă 6. Rezervă neutilizată: Ungur.
Antrenor: lavi Hrib.
Moreni: Panaite 6 (cpt)-Acasandrei 6, Timofte 6,5, A. Pârvu 6,5, palamarin 6,5 (54-Mocanu 5)-Drăgan 7, L. Plăcintă 6 (cpt; 77-Huţuşoru 6,5), M. Plăcintă 6, Cârnaru 6,5 (79-V. Preda), Guţă 6,5-iliescu 6,5. Rezervă neutilizată: Halcu-G. Preda, Dragomir.
Antrenori: Gabriel Paras-chiv, Vasile Petre, George Preda.
Pe o caniculă istovitoare şi un fum dens de la grătarele de mititei şi cârnaţi din incinta stadionului s-au întâlnit în prima manşă a barajului două echipe dâmboviţene: Avicola Crevedia (campioana judeţului Ilfov) şi Flacăra Moreni (campioana judeţului Dâmboviţa).
indiferent de rezultate, Dâmboviţa va mai avea o echipă în Liga 3-a alături de Urban Titu şi FC Aninoasa.
Trupa din Crevedia a surprins cu o evoluţie curajoasă şi o tactică bună pe final de meci gândită de antrenorul Lavi Hrib.
Deşi lipsită de valori individuale, dar foarte bine pregătită fizic, Flacăra a jucat pe culoare, a avut ocazii, a lăsat o impresie bună.
Flacăra şi-a atras de partea ei ocaziile
Meciul a început cu Flacăra în atac. Prestaţia băieţilor lui Gabriel Paraschiv e mai legată, mai înfiptă. Gazdele nu găsesc mingea, nu pot să construiască, nu pot işi din propria jumătate.
Leţu e nesigur, iar Filip nu-l poate stăvili pe rapidul Drăgan. Echipa de pe malurile Cricovului Dulce lasă o impresie agreabilă. Drăgan, după o greşeală a lui Leţu poate deschide scorul. Acelaşi Drăgan (4) face deranj pe la Filip centrează lui Cârnaru dar intervine salvator portarul Tănase.
Forcingul oaspeţilor continuă şi Guţă (5) din centrarea lui Drăgan nu-l poate dobândi pe Tănase. Iliescu (7) este în poziţie excelentă, încearcă un lob, dar Tănase nu se lasă păcălit.
Florea deschide scorul
Gazdele îşi revin după un start şchiopătat. în minutul 10, Florea şutează la colţul scurt, dar intervine Panaite, respingând în corner. La o fază lucrată iscusit, fundaşii centrali Timofte şi Pârvu sunt indecişi Florea (14) ajunge singur cu Panaite, şutează, balonul ricoşează, îl loveşte tot pe Florea şi se prăvăleşte în poartă,
1-0.
Morenarii urcă în atac şi după o combinaţie rapidă, Dră-gan, Cârnaru şutează inexplicabil afară. La poarta cealaltă, Filip (23) din lovitură liberă, care loveşte zidul, îi dă emoţii lui Panaite, punând balonul la o palmă de fericire.
„Lupii” din Moreni forţează pe flancul drept
Echipa dintre sonde forţează egalarea. Presează constant pe flancul drept. Pe acolo sprintează Drăgan, centrează în gura porţii, Iliescu pierde întâlnirea cu mingea, acesta ajunge la Cârnaru (îi ia faţa lui Oprea), care pune latul pentru 1-1.
Până la pauză am consemnat ratările lui Iliescu (41), şut de la 19 m peste poartă, respectiv Truţă (43) care-l remarcă pe Panaite.
Guţă aduce Flacăra în avantaj
Repriza secundă începe cu ratarea imensă a lui Cârnaru (46) din centrarea lui Drăgan. Flacăra e în atac. încearcă să rupă linia defensivă a Voinţei. Guţă (50) apare viclean în careul advers, Oprea nu e atent şi marchează din asistul lui Drăgan,
1-2.
Localnicii nu găsesc o strategie pentru a bloca forcingul Flacărei. Cârnaru (52) nu poate marca din situaţie excelentă. Jocul se linişteşte. Se pare că „Pară” a sunat retragerea. Gazdele au o zvâcnire, Nedelea (55) centrează, dar Truţă nu încadrează poarta, cu o lovitură de cap.
Voinţa tot mai speră
După ratarea imensă a lui Negrea (68), Voinţa urcă spre avanposturi. Caută breşe în apărarea condusă de rutina lui Pârvu şi exactitatea lui Timofte. Snagoveanu (69) îl încearcă pe Panaite, iar mingea expediată cu capul de Truţă (70) fuge peste transversală.
Voinţa tot mai speră. Truţă (72 – din centrarea lui Snagoveanu) nu-l poate bate pe Panaite.
Flacăra găseşte un moment de respiro. Negrea (77) a croşetat elegant, a mai făcut o mişcare în plus şi şutează în blocajul făcut de Oprea. Din cornerul rezultat Iliescu a reluat cu capul peste poarta lui Tănase.
Bucuria gazdelor a fost adusă de Nedelea
Pe final de meci, Voinţa a împins jocul sus de tot în terenul morenarilor. Micuţul Dobre are suflu şi poftă de fotbal. E la pupitru şi iuţeşte jocul. Voinţa e superioară la posesie. Flacăra s-a băgat la cutie şi a pierdut aplombul şi Voinţa a pus stăpânire pe joc.
Băieţii lui Lavi Hrib sunt mai cursivi, mai combinativi. Şutul trimis de Filip (78) este reţinut de Panaite. Nedelea, Dobre, Florea şi Truţă forţează în careul mare advers. La Flacăra s-a resimţit schimbarea lui Palamarin (s-a sufocat), iar aşezarea cu Mocanu fundaş dreapta şi Acadandrei fundaş stânga n-a funcţionat.
Bucuria gazdelor este adusă de Nedelea (90+3), care a marcat de lângă Acasandrei, din centrarea venită de la căpitanul Florea, 2-2.
Cârnaru şi Negrea au ratat desprinderea
A fost un joc aspru, arţăgos, pe contre. Ambele combatante au ripostat ambiţios. More-narii au ratat mult la scorul de 1-2. Campionii ratărilor Cârnaru şi Negrea. Aceştia au tratat cu superficialitate câte două ocazii fiecare pentru a face 1-3. La acest scor calificarea era jucată. Amfitrionii au egalat în prelungiri şi mai speră. Va fi însă foarte greu. Totuşi Flacăra e favorită. în retur (pe 25 iunie, ora 17.30) are avantajul terenului propriu şi sprijinul unor suporteri incredibili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa joci la cazino

Inainte de a incepe sa joci sloturi video sau...

Izolații cu vată minerală de calitate: Ghid pentru eficiență și durabilitate

Izolarea termică a locuinței este esențială pentru asigurarea confortului...

ALERTĂ! La temperaturi mari recipientele din plastic elimină o substanță toxică

Perioada cu temperaturi caniculare determină un consum mai mare...

A DOUA OPERAȚIE PENTRU DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU

În urmă cu două săptămâni, Mihai Stoica, președintele Consiliului...