Târgoviştea Medievală, în imagini

Date:

targoviste medievalaPrimăria Municipiului Târgovişte, alături de Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească”, a organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, vernisajul expoziţiei tematice „TÂRGOVIŞTEA MEDIEVALĂ”, expoziţie ce a fost deschisă publicului în perioada 1-3 iulie 2016. Locaţia aleasă – incinta pivniţelor Curţii Domneşti.
Expoziţia a constat în standuri cu materiale publicitare despre: monumentul istoric de importanţă naţională Curtea Domnească din Târgovişte; muzeele târgoviştene; bisericile medievale de sec. XIV – XV din Târgovişte; bisericile medievale sec. XIV din Târgovişte; bisericile medievale sec. XVII – XVIII din Târgovişte; bisericile medievale de la sfârşitul de veac XIX şi începutul sec. XX din Târgovişte; mănăstiri vechi din zona Târgovişte.
„Expoziţia a fost organizată cu ocazia unui eveniment care se anunţă a se desfăşura de acum înainte an de an şi care este cuprins în planul de marketing al proiectelor de promovare pe care unitatea teritorial administrativă a municipiului Târgovişte l-a încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi turismului, în anul 2012 pentru o serie de şapte proiecte de promovare turistică. (….) Deci, timp de cinci ani vom organiza astfel de expoziţii tematice de promovare şi invităm publicul târgoviştean şi nu numai să le admire şi să afle câte ceva despre istoria tumultoasă a vechii Cetăţi de Scaun a Ţării Româneşti”, a declarat Alice Stana, şef birou Protejarea Patrimoniului Cultural din cadrul Primăriei Târgovişte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...