Cristi Cherchez are calitate tehnică. Atacantul care simte jocul şi dă goluri

Date:

cherchezAm fost printre cei care l-au influenţat pe Ghior-ghi Zotic să-l aducă pe Cristi Cherchez de la Petrolul Târgovişte la F.C.M. Târgo-vişte. E treabă de vreo şapte ani. Sezon după sezon, şi-a pus numele pe lista marcatorilor de la F.C.M.. Colabora bine cu Petculescu, Anton, Zidăroiu, C. Dinu, Regi-naldo, Bârsănel, B. Po-pescu.
A fost adus la Chindia (e coproprietate cu F.C.M.) de Ion Crăciunescu pe când clubul târgoviştean era condus de Gică Po-pescu. A fost curtat de Dinamo Bucureşti cu care a efectuat un cantonament centralizat în Spania, când „Câinii roşii” erau antrenaţi de Flavius Stoican. Şi fostul antrenor al echipei din şoseaua Ştefan cel Mare, Mircea Rednic a vrut să-l aducă în „Groapă”. „Puriul” l-a urmărit la mai multe meciuri din B2 (Vest) în sezonul trecut.
Din păcate, Cherchez n-a intrat în vederile noului antrenor al alb-roşilor,loan Andone. „Fălcosul” nu l-a tentat să-l ia pe Cherchez la Dinamo, chiar dacă în acest moment are doar un atacant în lot.
Cristi Cherchez e atacantul care simte jocul. Găseşte loc şi pentru fineţuri. Se liberează uşor de presiune, are calitate tehnică. Şl cel mai important, dă goluri. În stagiunea trecută (20152016) a punctat de 17 ori, fiind golgeterul echipei din Vechea Cetate de Scaun. E acolo peste rivali, presându-i, driblându-i, forţându-i să greşească. Apelează des la piruete, „călcâie”, devieri, punându-şi adversarii pe picior greşit.
După terminarea campionatului a mai semnat pe încă un an cu Chindia, cu opţiune de prelungire pe doi ani. I s-a mărit salariul şi a încasat o parte din bonusurile financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un nou contingent de pompieri dâmbovițeni acționează în zonele afectate de inundații din județul Galați 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului...

Un bărbat a fost reținut pentru 30 de zile  pentru că a încalcă ordinul de protecție

În  urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Secției...

Un incendiu a izbucnit la un autoturism  iar pompierii dâmbovițeni au intervenit prompt

Flăcările au cuprins un autoturism  iar pompierii dâmbovițeni au...