TINERI DIN TÂRGOVIŞTE, ÎN TABĂRĂ LA MĂNĂSTIREA PEŞTERA

Date:

pestera ialomiteiCu binecuvântarea Înalt-preasfinţitului Părinte Arhie-pis-cop şi Mitropolit NIFON, în perioada 04-06 iulie 2016, la Centrul Misionar al Arhiepiscopiei Târgoviştei de la Mânăs-tirea Peştera, s-a organizat o tabără de vară, oferită celor 30 de tineri de la Parohia Eroilor din Târgovişte, câştigători ai etapei eparhiale a Concursului Naţional de creaţie „Biserica şi Şcoala din sufletul meu”, organizat în Patriarhia Română cu ocazia anului omagial 2016, dedicat educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox.
Activităţile recreative au fost coordonate de Pc. Pr. Lucian Mile-şan, şi au avut ca obiectiv general formarea tinerilor în acord cu valorile autentice ale Bisericii. Prima oprire a copiilor a fost în biserica mânăstirii, după care au vizitat Peştera lalomiţei. Programul taberei cuprinde diverse activităţi recreative: jocuri şi concursuri, drumeţii şi foc de tabără, seri speciale, în care au posibilitatea de a descoperi jocul, natura, muntele, rugăciunea, respectul faţă de Dumnezeu şi faţă de semeni, printr-o comunicare liberă şi o atmosferă curată şi sinceră.
Următoarea tabără de vară de la Mânăstirea Peştera, din perioada 18-20 iulie 2016, va fi oferită de Arhiepiscopia Târgo-viştei celor 20 de elevi merituoşi, fii ai eparhiei, care au obţinut rezultate remarcabile la Olimpiadele Naţionale de anul acesta.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...