Gloria Corneşti Şanse mari să dispute barajui

Date:

sportSâmbătă se reia campionatul în Liga a 4-a cu prima etapă a returului, a 18-a a campionatului. După disputarea primei părţi a campionatului, lider autoritar este Gloria Corneşti (1, cu 42 p). Echipa lui Nelu Radu este la nouă puncte diferenţă faţă de urmăritoarele, Flacăra Moreni (2, cu 33 p) şi C.S. Conţeşti (3, cu 33 p), şi joacă cu acestea pe teren propriu. în etapa de Cupa României, disputată duminică, 3 martie, Gloria Corneşti (deţinătoarea en-titre a Cupei, faza judeţeană) a învins-o, cu 15-0, pe Conpet Cătunu (categoria Onoare). Au marcat: Cravcescu (3), Mirel Matei (2), Ştefan (2), Manole, Fl. Nicolae, Gae, Olteanu, Movilă (3), Stan. Mijlocaşul Calofir a ratat un penalty. Golgheterul Marian Matei (18 goluri) a jucat doar 15 minute. Fiind accidentat, a fost înlocuit cu Daniel Movilă. Alin Olteanu a marcat un gol şi a dat cinci pase de gol.
în această confruntare au debutat în echipa lui Nelu Radu jucătorii: Mirel Matei (atacant, C.S. Ştefăneşti), Florentin Nicolae (fundaş, PAS Pucioasa), Mihai Matei (portar, A.S. Periş – Ilfov).
în prima etapă a sezonului de primăvară, Gloria Corneşti joacă, acasă, cu PAS Pucioasa (locul 6, cu 26 p). în tur, pe dealul Patrana, pe stadionul Dumitru Tică Popescu, a câştigat Gloria, cu 4-0. Au marcat Calofir – 3 şi Cravcescu. La scorul de 3-0, în minutul 42, a fost eliminat mijlocaşul Olteanu.
Se consideră că, dacă Gloria Corneşti câştigă meciul din etapa a 2-a a returului, campionatul se cam termină. Gloria Corneşti (antrenori Nelu Radu şi Daniel Movilă) are toate şansele să reprezinte Dâmboviţa în barajul de promovare în Liga a 3-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Optimizarea SEO pentru bloguri. Cum să crești organic și să-ți monetizezi conținutul?

În anul 2024, pe măsură ce algoritmii motoarelor de...

Bărbat salvat de la moarte de către pompierii dâmbovițeni 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a...

Clipe de groază pentru un șofer 

Noaptea trecută, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervenim...

Incendiu puternic la un lan de grâu 

Alerta s-a dat la 112 și s-a solicitat intervenția...