Consiliul de Administraţie al SC Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa a fost completat şi are şi preşedinte

Date:

clm targovisteÎn şedinţa ordinară a CLM Târgovişte, pe ordinea de zi s-a regăsit şi proiectul de hotărâre privind stabilirea limitelor mandatului reprezentantului municipiului Târgovişte în Adunarea Generală Ordinară şi Adunarea Generală Extraordinară la Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa. Preşedintele de şedinţă, viceprimarul Cosmin Bozieru a anunţat că înainte de toate trebuie completat cu doi membri Consiliul de Administraţie al SC Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa şi trebuie desemnat şi preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa. Din capul locului consilierii liberali prin vocea consilierului Ciprian Prisăcaru şi-au exprimat nemulţumirea, susţinând că firma care s-a ocupat de recrutarea persoanelor care să reprezinte municipiul în Consiliul de Administraţie al SC Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa: „Mărturisesc că în calitate de consilier local habar nu am avut că firma recrutatoare a demarat un nou proces de recrutare a persoanelor care ar putea ocupa aceste funcţii în Consiliul de Administraţie de la Societatea Comercială Compania de Apă Târgovişte Dâm-boviţa. Prin urmare, vă solicit sau vă rog să se facă publice aceste acţiuni de recrutare, pentru că sunt absolut convins că marea majoritate a consilierilor nu au ştiut acest lucru. Sigur că nu noi trebuia neapărat să ştim, ci mai ales persoanele care ar fi putut sau s-ar fi încadrat în condiţiile pentru ocuparea unui post în Consiliul de Administraţie al acestei societăţi comerciale, care cunoaştem cu toţii ce nevoi are din acest punct de vedere… Deci firma recrutatoare a făcut acest proces de recrutare fără ca cei interesaţi să ştie”, a afirmat consilierul municipal al PNL, Ciprian Prisăcaru.
În replică, viceprimarul Cozmin Bozieru a spus că aceiaşi metodă s-a aplicat şi pe vremea când PNL era la conducere: „Eu sunt sigur că s-au respectat aceleaşi proceduri ca şi dăţile trecute, ca atunci când dl Prisăcaru era în Executivul Primăriei. Atunci şi eu, ca şi consilier local, tot aceleaşi întrebări le aveam ca şi dumneavoastră. Probabil că a respectat aceleaşi proceduri ca şi în trecut”, a afirmat viceprimarul Cosmin Bozi-eru.
Cei care au fost selectaţi de firma de recrutare să reprezinte municipiul Târgovişte în Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă au fost: Marin Antonescu, Mihai Trifan şi loan Ferariu. În urma votului secret din Consiliul Local Municipal, Marin Antonescu nu a obţinut niciun vot de susţinere iar Mihai Trifan şi loan Ferariu care au obţinut 10 voturi pentru şi opt voturi împotrivă sunt cei doi noi membrii ai Consiliului de Administraţie al SC Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa. Tot prin vot secret a fost votat şi preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa, iar liberalii au anunţat încă de la început că nu vor vota pentru că niciunul dintre membrii Consiliului nu a fost prezent în sală. Cu 10 voturi pentru şi patru împotrivă, Marin Olaru a fost ales preşedintele Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă. Consiliul de Administraţie a fost completat şi poate funcţiona conform legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ingredientele riscante care se regăsesc în loțiunile pentru bebeluși

Loțiunile pentru bebeluși sunt esențiale pentru hidratarea și protejarea...

Angajatorii dâmbovițeni au 377 de locuri de muncă vacante

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot...

MORENARUL ANDREI IVAN S-A SĂTURAT DE CRAIOVA

Andrei Ivan are un mesaj clar pentru şefii Craiovei:...

SORANA CÎRSTEA A UITAT SĂ CÂȘTIGE

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul...