Cherchez a arătat cine e şeful pe teren. ASU Poli Timişoara – Chindia Târgovişte 3-4 (0-3)

Date:

cherchezAu marcat: Blănaru (68, 79) şi Giuricici (70), respectiv Cherchez (14, 20 si 67) şi Neguţ (17)
ASU Poli: Mitrea – Stefanovici, Todorov, Gălan, Taub -Constantinescu, Bilia, Teuţ (54 – Motreanu), Giuricici (75 – Bădăluţă), Ghinescu (60 – Dănăricu) – Blănaru. Antrenor: Florin Brândescu.
Chindia: Aioani – Pătru, Vătavu, Ispas, Martac -Parghel (64 – Nisipeanu), L. Mihai, Honciu, Neagoe -Neguţ (87 – Stoica), Cherchez (77 – Grigore). Antrenor: Nicu Croitoru.
Chindia a avut supremaţia la centrul terenului şi a jucat ofensiv.
Echipa de pe Bega s-a întrecut în greşeli copilăreşti, practicând timp de o oră un joc bătrânicios. A început prost, cu frică şi greşeli mari.
„Lăncierii” târgovişteni au surprins cu o evoluţie curajoasă şi o tactică bună, gândită de Nicu Croitoru. S-au avântat în atac încă din primul minut. Au jucat pe culoare, au avut ocazii şi au dat goluri. Şi-au dat drumul la joc şi au făcut spectacol.
Cherchez (14) a răpus o apărare apatică şi a deschis scorul, 0-1.
Roş-albaştrii parcă sunt mai mulţi şi mai vânjoşi şi Neguţ dublează scorul, 0-2. Jucătorul U19 are curaj, se luptă, riscă totul pentru gol. Vrea să devină mai feroce în tricoul Chindiei. Timişorenii sunt confuzi în debut, incomodaţi de apărarea aglomerată a oaspeţilor. Au câteva încercări parşive de a-l pune în dificultate pe Aioani, prin Blănaru şi Ghinescu, dar fără succes.
Cherchez filtrează fiecare balon şi inventează un gol de manual, 0-3. Golgheterul Chindiei aduce echipei un plus formidabil.
Echipa antrenată de Nicu Croitoru şi-a reluat dominaţia şi după pauză şi a parafat-o cu golul lui Cherchez (67) care a fost irezistibil, făcând 0-4. A arătat cine e şeful pe teren.
Bănăţenii au reacţionat imediat şi au micşorat din diferenţă în min. 68, 1-4. ASU şi-a reluat asaltul şi Giuricici (70) a marcat pentru 2-4.
Localnicii nu mai aveau nimic de pierdut. Trebuiau să facă ceva. Astfel erau striviţi. Blănaru (79) a mai marcat odată, 3-4. Dar n-a fost suficient. Până la final, apărătorii târgovişteni l-au protejat pe portarul Aioani. ASU s-a zbătut ca peştele pe uscat.
Prestaţia băieţilor lui Nicu Croitoru, mai legată şi mai curajoasă ca altă dată (până în minutul 67), ne-a plăcut, dar ne-a durut că au încasat trei goluri la 0-4 când s-au retras la cochilie.
Echipa din Oraşul Florilor a muncit mult să surmonteze dezechilibrul. Dăruirea din a doua jumătate a reprizei secunde n-a fost suficientă.
În runda următoare, a doua, Chindia va juca acasă (stadionul Eugen Popescu) cu C.S. Baloteşti care în prima etapă a învins, acasă, cu 4-1, pe ACS Berceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Prins în trafic conducând un autoturism deși avea permisul suspendat 

Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni...

Polițiștilor rutieri din Târgoviște au demarat o amplă razie 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au organizat o acțiune...

Polițiștii dâmbovițeni au participat la Ziua Națională a Curațeniei

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au dat un...

Bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală săvârșită asupra unui minor, arestat preventiv pentru 30 de zile

 Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați...