Podul de pe DJ 714 A Moroeni-Pucheni-Valea Brăteiului, în plin proces de execuţie

Date:

dj 714 aPreşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu şi-a început săptămâna cu o vizită maraton la mai multe obiective de investiţii. Prima inspecţie în teren a făcut-o pe DJ 714 A, acolo unde se lucrează la un proiect foarte important de ridicare a unui pod nou peste pârâul Răteiu! Investiţia are o valoare totală de 3,7 milioane lei, la care participă şi Carpatcement Holding cu o sumă de 1,6 milioane lei. Este vorba de un pod de 48 m lungime, cu tot cu capetele de intrare şi ieşire,
„Lucrăm DJ 714 A Moroeni-Pucheni-Valea Brăteiu-lui la un pod nou, cel vechi a fost afectat de alunecări. Podul se construieşte cu o participare importantă a societăţii Haidelberg Cement, care este interesată de menţinerea viabilităţii drumului. Valoarea investiţiei este de 3.627.149 de lei, din care Consiliul Judeţean Dâmboviţa – 2.164.149 de lei şi Carpat Cement Holding SA -1.625.500 lei. Lucrările au început în anul 2015, durata acestora este de 24 de luni… Va rezulta un pod cu o lungime de 48 de metri, o lucrare spectaculoasă, în proiect fiind incluse şi capetele de intrare şi ieşire, lungimea efectivă a podului fiind de 37 de metri şi cu rampe 48 de metri”, a declarat preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu.
Această investiţie are termen de execuţie 24 de luni. La vizita în teren, alături de preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu au mai fost: primarul comunei Moroeni, Laurenţiu Moraru, Dinu Vasile, directorul de la Direcţia Drumuri din cadrul CJ Dâmboviţa şi reprezentanţii de la Carpatcement Holding.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ingredientele riscante care se regăsesc în loțiunile pentru bebeluși

Loțiunile pentru bebeluși sunt esențiale pentru hidratarea și protejarea...

Angajatorii dâmbovițeni au 377 de locuri de muncă vacante

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot...

MORENARUL ANDREI IVAN S-A SĂTURAT DE CRAIOVA

Andrei Ivan are un mesaj clar pentru şefii Craiovei:...

SORANA CÎRSTEA A UITAT SĂ CÂȘTIGE

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul...