SCM Piteşti şi Metaloglobus, la diferenţe mari de urmăritoare. Andrei Iliescu, golgheterul Seriei a 3-a

Date:

După multe ediţii de campionat, Liga a 3-a a rămas intactă. În stagiunea de toamnă nu s-au înregistrat abandonuri. Cluburile care s-au înscris în competiţie au terminat cu bine turul. Au fost ceva probleme la C.S. Tunari, dar se pare că echipa ilfoveană va continua şi în primăvară. Returul va începe pe 4 martie.
Pe primul loc în cele cinci serii sunt Csikszereda Miercurea Ciuc (seria 1), Metaloglobus Bucureşti (seria a 2-a), SCM Piteşti (seria a 3-a), Naţional Sebiş (seria a 4-a), A.F.C. Hermannstadt (seria a 5-a).
De remarcat faptul că Metaloglobus Bucureşti şi SCM Piteşti sunt la diferenţe mari de urmăritoare, la 12, respectiv 13 puncte. În seria a 2-a şi a 3-a lupta pentru promovare pare a fi încheiată. Apoi, Csikszereda Miercurea Ciuc, Naţional Sebiş şi A.F.C. Hermanstadt sunt la distanţe mici de echipele de pe locul secund, la trei, două şi patru puncte. În seriile 1, 4 şi 5 promovarea se mai joacă.
De remarcat faptul că atacantul de la Flacăra Moreni, Andrei Iliescu, este golgheterul Seriei a 3-a cu 11 reuşite. „Iască” este urmat în acest clasament de lonuţ Voicu (F.C. 2 Voluntari) şi Alexandru Fotescu (A.C.S.O. Filiaşi) cu câte 10 goluri şi Cristian Onţel (Steaua 2 Bucureşti) cu 7 goluri. Cele mai multe goluri din Liga a 3-a le-a marcat Valentin Buhăceanu (Atletico Vaslui), 16 goluri.
Dacă SCM Piteşti are cele mai multe goluri marcate (36), cele mai mai multe goluri le-a încasat Arsenal Malu (61 de goluri, în seria a 2-a). În seria a 3-a, A.C.S. Urban Titu, A.C.S. Şirineasa şi Steaua 2 Bucureşti au încasat cele mai multe goluri, 28.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa joci la cazino

Inainte de a incepe sa joci sloturi video sau...

Izolații cu vată minerală de calitate: Ghid pentru eficiență și durabilitate

Izolarea termică a locuinței este esențială pentru asigurarea confortului...

ALERTĂ! La temperaturi mari recipientele din plastic elimină o substanță toxică

Perioada cu temperaturi caniculare determină un consum mai mare...

A DOUA OPERAȚIE PENTRU DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU

În urmă cu două săptămâni, Mihai Stoica, președintele Consiliului...