Flacăra Moreni revine la antrenamente. Gabi Paraschiv va pune accent pe pregătirea fizică

Date:

Aşa cum v-am mai informat, echipele Chindia Târgovişte (Liga a 2-a) şi F.C. Aninoasa (Liga a 3-a) au reluat pregătirile luni, 16 ianuarie, la bazele proprii.
Miercuri, 18 ianuarie, se va suna adunarea şi la Flacăra Moreni. Antrenorul Gabriel Paraschiv va face prezenţa şi se va trece la treabă. „Pară” va fi în continuare ajutat de Vasile Petre şi George Preda. Se va pune accent pe forţă şi pregătirea fizică.
Antrenamentele vor avea loc la stadionul Flacăra, pe terenurile anexate şi pe terenul Pompieri. Aici se vor disputa şi meciurile amicale, de pe teren propriu. În planurile antrenorului Gabriel Paraschiv figurează şi un cantonament centralizat.
În turul de campionat, pentru Flacăra au evoluat: Panaite, Halcu, Sârbu – Mocanu, Acasandrei, A. Pârvu, Palamariu, Tronaru, M. Plăcintă, L. Plăcintă, Cârnaru, Timofte, Drăgan, Rogojină, Denis Iliescu, V. Preda, Negrea, Ene, Andrei Iliescu, Roman, E. Guţă, D. Matei, Nedelcu.
După prima parte a campionatului (turul, 14 etape) echipa de pe malurile Cricovului Dulce ocupă locul 9 cu 18p, -9 la adevăr şi +6 (20-14) la golaveraj. Are 4 victorii, 6 egaluri şi a suferit 4 înfrângeri. Este în faţa unor echipe valoroase precum Steaua 2 Bucureşti (10, cu 18p), Concordia 2 Chiajna (11, cu 16p) sau C.S.U. 2 Craiova (14, cu 12p).
Timp de 9 etape (a stat în etapa a 6-a), Flacăra n-a cunoscut înfrângerea. După etapa a 7-a, când a învins pe teren propriu Steaua 2 Bucureşti (scor 3-1), sa clasat pe locul 2 după S.C.M. Piteşti. A suferit prima înfrângere în runda cu numărul 10 (29 octombrie), 0-1 (în deplasare) cu A.C.S.O. Filiaşi.
Din cele 20 de goluri marcate de morenari, 13 au fost înscrise de Andrei Iliescu. „Iască” este golgheterul din seria a 3-a a Ligii a 3-a. Este un om de careu, de gura porţii, cu simţul golului. A revenit la echipa de lângă dealul Sângeriş după o escală la F.C.M. Târgovişte, în Liga a 3-a în ediţia 2012-2013, avându-i antrenori pe Remus Gâlmencea şi Ion Constantin.
În vară, la trupa antrenată de Gabriel Paraschiv a venit şi Marius Ene (e originar din Moreni) care valorificat la maxim poate aduce multe goluri şi multe puncte în contul „Lupilor galbeni” din Moreni. Printre altele, Ene a evoluat cu succes la Corona Braşov, „U” Cluj, F.C. Voluntari. A venit la Flacăra de la Chindia Târgovişte după o escală la AS Cornu (Liga A Prahova). În ediţia 20142015 a fost golgheterul Ligii a 2-a, cu 15 goluri, la fel ca Marius Matei (ambii de la F.C. Voluntari).
O bună evoluţie în turul de campionat au avut: Acansandrei, Pârvu, Laurenţiu Plăcintă, Mihai Plăcintă, Negrea, Andrei Iliescu.
Se aştepta mai mult de la Mocanu, Denis Matei, Rogojină, Denis Iliescu (jucători U16), Drăgan, Cârnaru, Tronaru, Palamariu, Guţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa joci la cazino

Inainte de a incepe sa joci sloturi video sau...

Izolații cu vată minerală de calitate: Ghid pentru eficiență și durabilitate

Izolarea termică a locuinței este esențială pentru asigurarea confortului...

ALERTĂ! La temperaturi mari recipientele din plastic elimină o substanță toxică

Perioada cu temperaturi caniculare determină un consum mai mare...

A DOUA OPERAȚIE PENTRU DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU

În urmă cu două săptămâni, Mihai Stoica, președintele Consiliului...