SCHIMBĂRI IMPORTANTE LA NIVELUL LIGII A II-A

Date:

Printre deciziile adoptate în şedinţa din 25 ianuarie, a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal au fost câteva puncte care privesc şi echipele din campionatele Ligii a 2-a şi a 3-a. Membrii Comitetului din care fac parte şi Auraş Braşoveanu şi Ştefan Stana, ca reprezentanţi ai cluburilor din Liga a 2-a, au votat pentru diminuarea cu 20 la sută a trei taxe şi au decis ca fiecare echipă din eşalonul secund sau terţ să îşi filmeze meciurile disputate pe teren propriu şi a le pune la dispoziţie şi oaspeţilor, scrie liga2.ro.
Iată deciziile adoptate care privesc echipele din Liga a 2-a sau a 3-a: „- Aprobă cu unanimitate de voturi încheierea unui contract de achiziţie camere video în valoare de 53.000 euro (TVA inclus). Fiecare membru afiliat va deţine o cameră video pentru filmarea tuturor partidelor – juniori, Liga a 3-a, Liga a 2-a, feminin, futsal. Echipele gazdă vor filma şi vor oferi filmarea şi oaspeţilor. Multiple beneficii: o bază video de analiză pentru tehnicieni şi de monitorizare a jucătorilor, arbitraje mai bune, mai puţine speculaţii şi certuri contraproductive fotbalului;
– Se aprobă diminuarea cu 20% a taxelor de transfer, taxe de licenţiere şi viza anuală pentru cluburile participante în competiţia Liga a 2-a”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

De ce fabricarea lumânărilor acasă este o alternativă interesantă la alte activități?

Într-o lume dominată de tehnologie și ritm alert, găsirea...

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...