MUNICIPAL PIERDE LA LIMITĂ, DAR PIERDE. CS Municipal Târgovişte – ACS Sepsi SIC Sf Gheorghe 54 – 58 (10 – 15; 7 – 17; 15 – 10; 19 – 9; 3-8)

Date:

După astfel de jocuri te încearcă sentimente contradictorii. Mai întâi de supărare pentru că ai fost atât de aproape de o nouă victorie în faţa campioanei şi n-ai putut să mai faci un minim efort pentru a-l obţine. După câteva secunde de nervi te linişteşti atunci când îţi dai seama că, pentru un război pe care nu-l poţi duce cu aceleaşi arme ca şi adversarii, te-ai descurcat onorabil. Apoi apare frustrarea că ai alergat în zadar pentru a recupera diferenţa de la pauză pentru a pierde meciul în prelungiri şi te întâlneşti din nou cu liniştea după ce-ţi vei da seama că aceste fete au reuşit să se lupte de la egal la egal cu o echipă care poate face transferuri, are buget mare şi este marea favorită la cucerirea titlului naţional.
Dincolo de toate aceste trăiri, suporterii formaţiei dâm-boviţene au văzut o partidă lipsită de spectaculozitate, dar foarte tensionată şi cu un final deloc obişnuit. După 40 de minute în care socrul a fost egal, campioana s-a impus în prelungiri şi a obţinut al doilea succes în meciurile directe cu Târgovişte în actualul sezon.
MARCATOARE:
CSM: P. Green 14, Al. Chivu 8, L. Toma 8, E. Dincă, M. Coker 20. Au mai jucat: D. Cosby 2, Vârjoghe 2, M. Fodor. Antrenor: Cătălin Tănase SEPSI: J. Jeffery 15, A. Thompson 12, D. Marshall 15, J. Shegog 8, A. Parău 2. Au mai jucat: T. Kilin, T. Pfirman 4, A. Stoenescu 3, A. Huţanu. Antrenor: Zoran Mikes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

De ce fabricarea lumânărilor acasă este o alternativă interesantă la alte activități?

Într-o lume dominată de tehnologie și ritm alert, găsirea...

Accident rutier grav produs în afara localității Comișani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost informați cu...

RAR și polițiștii dâmbovițeni au desfășurat ample controale 

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,...

PERCHEZIȚII în municipiul Târgoviște 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului...